Senaste nytt

Till Maldiverna med Turkish Airlines

PYRZ

Medlem
Hade 4 flighter med TK nu i sommar med hela familjen, visserligen short haul. Servicen var bra på 3 av flighterna. Speciellt på ett av dessa 3 från IST till AYT i en a340. Som det har sagts tidigare så är TK's service hit or miss. Beror nog generellt på mentaliteten hos folk än på TK i sig.

När det gäller flygplatsen i IST, det är inget man ser fram emot direkt, kaos och inget annat. Tack o lov att TK har en bra lounge.
 

adamG

Medlem
Trevlig rapport! Har du mer bilder ifrån Maldiverna och hotellet/ön ni var på vore det fantastiskt. Maldiverna står högt på listan av ställen att besöka i någorlunda närtid.
 
  • Gilla
Reactions: Gus
Åker nu på måndag 17/8 med Turkish till Ulan Bator. Är rädd för att det blir något liknande. Har dock åkt flera gånger tidigare med Turkish i business till Bangkok och varit nöjd. Det som är uruselt är A320 från IST till CPH. Precis samma upplevelse med blockat mittsätet och sämre plats för fötterna än SAS inrikes som framstår som lyx.
Från IST till Ulan Bator lär det vara 737-900 ER. Ska bli spännande.
 

Mr Basic

Medlem
Hur många EB-poäng fick du ge per person till Maldiverna?
Blir troligen 2-4-1 till Kapstaden(CPT) eller Maldiverna(MLE) med TK under 2016, om det finns plats dvs.
 

Meazza

Medlem
Trevlig rapport! Har du mer bilder ifrån Maldiverna och hotellet/ön ni var på vore det fantastiskt. Maldiverna står högt på listan av ställen att besöka i någorlunda närtid.

Vi valde att ha vår bas på ön Maafushi, där det finns både hotell och lokalbor. Det funkade fint för oss och gav större utbud av restauranger. Visserligen alkoholfritt på själva ön, men det fanns ett ankrat skepp med rättigheter strax utanför och dessutom är det lätt att göra dagsutflykter till resorts.

m01.jpg

m02.jpg

m03.jpg


Jag kan rekommendera Adaaran Club Rannalhi [Best Hotels in Maldives | Adaaran Club Rannalhi Maldives Official Site]. Bra mat, free flow på drycken och grym snorkling direkt från stranden.

m04.jpg

m05.jpg

m06.jpg
 
Toppen