Senaste nytt

Tillåtet att flyga runt jorden på Star award?

palmen

Moderator
Nu är det lite off topic men SAS har höjt bonusresortabell fjol, så bör de ha marginal som täcker stopover nu.
Om man flyger exakt samma routing med samma flygbolag, varför skulle stopover orsaka att det blir mer kostnad för SAS när de betalar till partner flygbolag?

Om det nu skulel kosta mer skulle de väl kunna ta ut den kostnaden i avgifter som man ändå måste betala, så länge det är inom rimliga gränser. Men andra bolag klarar ju av den kostnaden så det kan inte vara "jättedyrt".
 

Roger J

Medlem
Hmm. Bonusresor gör man ju ofta med rutter och kombinationer där det inte finns publicerade priser. Kanske % av IATA-fares?
 

Dr. Miles

Expert
Kanske % av IATA-fares?
Jag tror det om de räknar x % av fares.

F.ö. Man kan inte boka en bonusresa om det inte finns published fare mellan två städerna när man använder Delta Skymiles miles. Det blir som två eller flera bonusresor.
(T ex Longyearbyen och Galapagos har inte published fare och det går inte boka som en bonusresa mellan dem. Inget Skyteam flygbolag flyger till dessa destinationer är en annan sak...)
 

Viking75

Medlem
¨Det direktflyg som Jacob nämner tidigare i tråden AKL-LHR via LAX kan vara en lösning.
Men är det någon som kan kolla om det överhuvudtaget släpps awards på den? Det känns som att den tillsammans med direktflyget med NZ från LHR är helt omöjliga att hitta,
 
Toppen