Tankar om Turkish Airlines Miles & Smiles

Diskussion i 'Star Alliance' startad av Gnopps, 29 Augusti 2012.

 1. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Som vi verkar vara åtminstone plural här på forumet som är medlemmar i Miles & Smiles är det på tiden med en samlad diskussion.

  Jag tar å inleder med en varning. Affärsklass med bokningsklass P på Lufthansa och SN Brussels tjänar 0% poäng! Detta trots att det ingalunda handlar om gratisbiljetter och motsvarande bokningsklasser på Swiss, Austrian med mera ger 150% poäng. Får hoppas att det blir ändring på det här men det verkar otroligt, regeln med 0% är nyligen införd.
   
 2. Här kommer en annan med TK Miles & Smiles. Intjäningen är som sagt lite konstig... Det gäller att åka med "rätt" bolag för att få några miles alls... (finns ingen korrelation mellan pris & intjäning)

  I Ekonomiklass: SAS, Lufthansa, BRU & LOT ger dåligt med Miles. Då TK troligen inte är ett alternativ intra-Europa så återstår nästan bara Swiss inom Europa. Flygningar med Ethiopian, TK & SAS ungdom ger 100% miles.

  I Business: Då TK (Miles & Smiles) vill att alla resande ska flyga med det egna bolaget så får man ofta bara 150% i affärsklass med andra flygbolag.

  Det positiva är att det är lätt att återkvala, man får mycket bonus (med status) när man flyger TK, bonusresorna är billiga.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×