Ställen som inte tar emot Amex

Diskussion i 'Kreditkort' startad av Dreamliner, 26 Oktober 2013.

 1. Delayed

  Delayed Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kunde inte hålla mig utan ringde och då "lovade" de att det skulle komma att fungera. Vad detta kundtjänstsvar är värt får väl framtiden utvisa.
   
  bvs gillar detta.
 2. chazzie

  chazzie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Yes, jag har märkt att "blippande" och AmEx fungerar sådär, kör alltid med chip. Lyckligtvis tar bilhandlaren också AmEx, hoppas kunna nå fram till livets första 2-4-1 lagom till att Corona-eländet lagt sig/tonat ned.
   
  Fredde18, J1981 och zippan gillar detta.
 3. crown

  crown Medlem

  Jag har sett fram emot Coop Scan & Pay sedan jag hörde talas om det förra hösten just för att det skulle bli smidigt att betala även med Amex, så väldigt tråkigt att de misslyckats med att få in Amex i appen då. Hade ju varit smidigt att slippa fysiska kort vilket nu kräver både ett fysiskt Coop-kort och Amex-kort (Apple Pay fungerar inte då Coop inte klarar Amex-blipp).

  Får hoppas det stämmer att de jobbar på att få in Amex i Scan & Pay. Ska själv mejla och fråga om det, tänker att desto fler som frågar desto snabbare går det kanske.
   
  Delayed och bvs gillar detta.
 4. Delayed

  Delayed Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag skulle gå ännu längre och säga att där jag handlar sår är det en minoritet av de som accepterar Amex, som accepterar det det via blipp.

  Har naturligtvis ingen exakt statistik men gissar att maximalt 20 procent tar Amex via blipp så mitt förslag är att initialt "glömma" blipp om ni vill testa om Amex fungerar hos en "okänd" handlare.
   
  intuition gillar detta.
 5. Förfaller varit tillfälligt fel på ICA Maxi i Kristianstad då min fru också har fått det nekat för någon vecka sedan men igår funkade det igen. Avseende Coop så har det också funkat då hon handlat där(Härlöv)
   
 6. BRA ser ut att inte ta Amex, är det nytt?

  [​IMG]
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×