Sportlov på Seychellerna

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av BusinessClass, 18 Mars 2019.

 1. Anders R

  Anders R Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Åker dit 2v i Juni blir andra gången för oss.. Längtar tillbaka bästa stränder vi har upplevt. Det kan vara blåsigt i jun-aug kan vara en tuff överfärd med båten tips är att ta flyget det gör vi..
   
 2. dala

  dala Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  På Praslin, boka bord för lunch på The Nest som är en av Constance Lemurias restauranger. Då får ni tillgång till hotellets eget hörn på ön, en grym lunch och access till det som ska vara Praslins finaste strand, Anse Georgette vilket är svårt annars. En bra lunch kostar 200kr per pers där så det är väl investerade pengar.

  Dessutom har hotellet två andra fina stränder på sitt område så det är en bra halvdagsutflykt.
   
  KennethL gillar detta.
 3. hendberg

  hendberg Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Vad gäller att ta sig från Mahe till Praslin så är det flyg som gäller. Kollade upp båtarna och läste på lite och landade snabbt i att det var värt den lilla extrapengen att flyga. Kan vara jobbig sjögång samt att det inte är speciellt stor intjäning att ta båt. Flyget var extremt smidigt.
   
 4. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Låter ju som ett helt klart mer lockande alternativ än de svenska fjällen. Är smärre shockad över den prisutveckling som skett här de senaste 10-15 åren. Det är billigare med en solsemester än att åka skidor på hemmaplan.
   
 5. Big Birger

  Big Birger Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  +1 på den. Vi åkte båt en ganska lugn dag från Mahe till Praslin i november, och det var ordentligt gungigt så många mådde dåligt. Vi hade bokat flyget tillbaka, och det ångrar jag verkligen inte.

  När vi kom till flygplatsen på Praslin för att åka hem var alla plan inställda på grund av åskoväder. Lite smått oroande, men efter en kort stund började de flyga igen. Tydligen ganska vanligt. Vi var ute i väldigt god tid, så de bokade glatt om oss till första bästa flight istället.

  Loungen på Mahe tycker jag var helt ok, men det fanns bara kallvatten i duschen. Ändå värt att duscha innan avresan hemåt, tyckte jag.
   
  Berglund gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×