Special Offer: Lufthansa and SWISS companion fares make a return

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av henrik.hanevold, 27 Januari 2021.

 1. henrik.hanevold

  henrik.hanevold Administrator

  04_1-swiss_first_service_960x720px-7a7ad048

  Lufthansa and SWISS are once again offering great fares for two or more people travelling together. Business Class is available from SEK 9 999 and First Class from SEK 17 999 to popular destinations such as Dubai, Bangkok, Cape Town and Rio de Janeiro. Vaccines are being rolled out. As the world starts travelling again, the Lufthansa and…
   

  Se hela inlägget

  John Rosenbaum gillar detta.
 2. StarFlyer

  StarFlyer Medlem

  Jag bokade den här dealen i first via swiss.com till Singapore i December (45k SEK för två personer t/r). Utresan blev dock med SQ:
  • First - A
  • Operating Airline: SINGAPORE AIRLINES
  • Flight number: LX 9000
  • Total travel time: 12:25
  • No. of stops: 0
  • Airplane type: Airbus A380-800
  Gjorde en testbokning på SQs hemsida för samma flight, verkar vara senaste svit modellen på den här avgången. Nu står ju alla deras A380 parkerade på obestämd tid. Blir intressant att se om 1) det här priser verkligen gäller på codeshare eller om Swiss försöker boka om oss till Lufthansa/LX 2) om SQ kommer igång med A380 till slutet av året?
   
 3. Nej, du behåller nog denna med SQ. Jag hade bokat LX operating ut och SQ operating hem. Annars får du inte ground experience i ZRH.
   
 4. squeezen

  squeezen Medlem

  Ort:
  Södra Sverige
  Land:
  Sverige Sverige
  Håller med men verkar vara oerhört mycket mer svårt på den vägen att hitta SQ inventory.
  Har själv letat en del på just den rutten...
   
 5. StarFlyer

  StarFlyer Medlem

  Håller med om att det hade varit optimalt att ha LX ut och SQ hem, den kombinationen gick dock inte att hitta på några datum som passade.
  Någon som vet hur det här med fri ombokning på dom här biljetterna funkar? Steg ett är att det ska finnas A klass men misstänker att det även finns nån underliggande FARE som även den ska match? Är det ens den minsta chans att man ska kunna hitta något att boka om till utan att åka på en rejäl prishöjning? Det är ju en hel del chansning i att köpa dom här kampanjerna med tanke på att ingen av oss vet hur det ser ut med COVID och restrektioner.
   
 6. 011430121

  011430121 Medlem

  Ort:
  STOCKHOLM
  Land:
  Sverige Sverige
  Som @squeezen skriver, det har inte funnits någon resa från SIN med SQ till ZRH när jag har sökt, däremot har det funnits rätt mycket åt andra hållet, vissa avgångar har haft 4 stolar att boka i F
   
 7. Open-jaw ARN-BKK, SIN-ARN kanske? Sen en billig biljett däremellan?
   
 8. StarFlyer

  StarFlyer Medlem

  Ingen som vet hur det här med ombokning fungerar på såna här kampanjbiljetter? Som jag förstår det så är dom bokade i A klass. Räcker det med att hitta andra avgångar med A klass eller finns det underklasser för A som är kopplade till kampanjer för att man ska kunna boka om utan kostnad?
   
 9. SimonXYZ

  SimonXYZ Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det räcker med att hitta i A klass. Det är dock viktigt att söka hela vägen t.ex. ARN-ZRH-SIN. Trots att det finns i A-klass om du söker ZRH-SIN, så finns det kanske inte på sträckan ZRH-SIN om du söker ARN-ZRH-SIN. Det är ExpertFlyer som gäller vid sådana här sökningar. T.ex. ITA-Matrix visar (ofta) felaktiga resultat. Man måste uppfylla 6-dagars/söndagsregeln också.

  Sedan ska man få agenten till att vilja boka resan också. Jag fick kämpa rejält för att boka om CPH-ZRH-SIN med Swiss till CPH-FRA-SIN med SQ (Lufthansa codeshare) här om veckan.
   
 10. StarFlyer

  StarFlyer Medlem

  Tack för bra och tydligt svar :) Ska återaktivera mitt gamla Expertflyer konto. Om jag förstår det rätt så kan man använda samtliga flighter som har ett LX/Lufthansa (codeshare)nummer?
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×