Senaste nytt

Spädbarn med Eurobonus kort

joemume

Medlem
Det kommer att dröja innan du vill åka nån längre sträcka med barnen..... Vår son körde första longhaulen i Business när han var 3 och det var en ganska bra tid faktiskt, för då var han så stor att han kunde ha ett eget säte, sova någorlunda regelbundet och inte störa övriga passagerare till vanvett framme i C-klass. Men det är en avvägning - är de jättesmå så är det ju rätt enkelt, så länge blöjan är kruttorr och närheten till bröstmjölk finns. Å andra sidan så kan de ju väcka en hel kabin också, om det har ont i magen.:D

Vi "tränade" vår förstfödda genom att flyga shorthaul till svärföräldrarna ungefär 1 ggn/varannan månad första åren, rekommenderas starkt - flygvanan kommer mycket snabbt och skapar ett lugn hos barnet när ni skall på längre resor.
 
Last edited:

Jacob

Medlem
Martin, hur många dagar efter förlossningen tog det egentligen innan du ansökte om medlemskap? Eller kopplade du upp dig redan på BB? :D
 
Det kommer att dröja innan du vill åka nån längre sträcka med barnen..... Vår son körde första longhaulen i Business när han var 3 och det var en ganska bra tid faktiskt, för då var han så stor att han kunde ha ett eget säte, sova någorlunda regelbundet och inte störa övriga passagerare till vanvett framme i C-klass.

VI har redan bokat ARN-CPH-BKK (-SIN-MEL) i Januari :D

Martin, hur många dagar efter förlossningen tog det egentligen innan du ansökte om medlemskap? Eller kopplade du upp dig redan på BB? :D

Tro det eller ej - Eurobonus mailade mig :D
 
Spädbarn och longhaul är inga problem, de kan suga bröst eller napp vid take-off och det funkar bra. Däremot är det jobbigare med toddlers(1.5-3 år), de brukar bli rastlösa efter ett par timmar. Men tack vare en iPad och äpplejuice går det även ta hand om dem. Våra barn flyger longhaul sedan 4-5 månaders ålder(på grund av vaccinationer måste man vara försiktigare), på shorthaul var min mellersta 12 dagar gammal när han flög med oss.
Nu måste jag gå och skämmas i hörnet ;), barnen flyger 2-3 longhaul per år och har aldrig åkt varken X2000, TGV eller inte ens Finlandsfärjä. Vilket i-landsproblem!
Och ja, det blev JetFriends för oss med för att Eurobonus var inte så snabba på att tänka på smabarn som flyger med dem. JetFriends portal för barn är också rätt bra.
 
Last edited:

erc

Medlem
Äldsta sonen (snart två år) har EB men ännu inte tjänat in några poäng då han bara flugit på infantbiljett. Longhaul OSL-PHL vid åtta månaders ålder gick finfint. STO-DUB vid 1,5 år gick också helt okej, men restlösheten infann sig efter en stund. Nästa flight blir hans första med egen riktig biljett och därmed intjänade poäng. ARN-FRA-PHL i april 2012 - då 2,5 år.

Yngsta sonens (1,5 månad) EB är också ordnat och kommer premiärflyga vid åtta månaders ålder på samma flight jag nämnde ovan.
 

Sakoz

Medlem
Är det taskigt att köra MilageRuns med spädbarn bara för hon ska nå EBG? :D

Risken är att hon blir bortskämd och när hon är 7-8 år och kan allt om flyget vägrar att åka Economy eller charter. Tänk om hon ska följa med någon kompis och dennes familj på bad och sol semester utomlands. Åka charter? Inte få några bonuspoäng? Resten av den familjen är inte heller EBG/EBP. Då blir resultatet.... -Paaaappa, (snyyft), "Lisas" pappa säger att vi inte ska åka F klass till Maldiverna, vad är det för fel honom. Pappa följ med och visa hur man gör.

Varpå vår vän Björnström svarar sin dotter Linnea: -Gumman, men du vet ju att pappa inte har tid, pappa har ju fult upp med att styra upp bonusprogramet på RyanAir.
 
Toppen