Smygtitta på nya ABBA-museet på Arlanda terminal 5

Diskussion i 'Flygplatser' startad av Jacob, 18 December 2012.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Den 7 maj 2013 öppnar nya ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm men redan nu går det att få en förhandsvisning av museet på Arlanda. Den 17 december invigdes ABBA-utställningen i bagagehallen samt i turistinformationen i terminal 5 där delar av museets samling visas för allmänheten.

  Bland utställningsobjekten finns en autentisk guldskiva från Norge för 20 000 sålda exemplar av ”Waterloo”, samt särskilt uppsydda dräkter av Inger Svenneke, som skapade ABBA:s spektakulära scenkläder till framträdandet i Eurovision Song Contest i Brighton 1974. På en skärm visas även en film om ABBA, gjord av Jonas Åkerlund och i bagagehallen kan man titta på sista musikvideon "ABBA The Last Video".

  Swedavia har även en tävling med chans att vinna ett besök bakom kulisserna på ABBA The Museum med tillgång till det hemliga rummet där alla föremål finns.
  Tävlingen - frågor | Stockholm Arlanda Airport

  Monter.jpg
  Foto: Joakim Knutsson, Swedavia
   
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Den 7 maj 2013 öppnar nya ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm men redan nu går det att få en förhandsvisning av museet på Arlanda. Den 17 december invigdes ABBA-utställningen i bagagehallen samt i turistinformationen i terminal 5 där delar av museets samling visas för allmänheten. Bland utställningsobjekten finns en autentisk guldskiva från Norge…
   

  View the full post

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×