SJ Prio Black Mileage Run fram till sista April

Diskussion i 'SJ & SJ Prio' startad av gdaily, 6 Mars 2013.

 1. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Notera rubrikens feta frågetecken, jag har inte tid eller lust att själv aktivt leta sträckor, men möjligheten finns nog, i alla fall för någon som åker tufftufftåg normalt.

  För ca sju år sedan utnyttjade jag ett liknande erbjudanden och "åkte" totalt 19 gånger mellan Stockholm och Slöddertälje på utvalda tåg för 1000 extra poäng. Jag sätter åkte inom citationstecken, för jag satte aldrig min fot ombord, jag kpte bara biljetterna. Den gången kunde jag räkna hem det hela på poängen (eller rättare sagt kostnaden för poängen) som gjorde att jag fick SJa Mastercard gratis, poängens redemptionvärde.

  Om det nu finns några liknande billiga par av städer på någon av de berörda sträckorna får någon annan lista ut. Om inte annat kanske det kan vara värt för någon pendlare att lägga om sitt resmönster och åka på enkelbiljetter i stället för 10-kort under en månad, eller så?
  Happy hunting (min fetning ovan)
   
  3 personer gillar detta.
 2. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Härligt! Jag tog SJ3000 ut till Arlanda alldeles nyss. Ska bli intressant att se om det trillar in några statuspoäng på kontot. För övrigt en bra kampanj då jag kan återfå mitt SJ Prio Grå för en billig peng.
   
 3. simon_says91

  simon_says91 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Som de ser ut är den kortaste resan man kan boka på Sj.se Stockholm-Gävle då ofta inte sj tillåter avstigande på tåg som har en längre rutt i uppsala.....
   
  Last edited: 7 Mars 2013
 4. kristerj

  kristerj Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Eller kanske Södertälje Syd - Katrineholm...
   
 5. Henry

  Henry Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag hittar avgångar från Säter till Borlänge för 50 kr, det vill säga SJ Prio Black för 1250 kr. Finns det billigare, tro?
   
  4 personer gillar detta.
 6. Andreas Eriksson

  Andreas Eriksson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Är detta en bra deal?

  Jag åker inte tåg jätteofta men det händer.
  Har man någon nytta av SJ Prio Black? ;)
  (Gratis internet läste jag, det är ju bra.)
   
 7. kristofergustafsson

  kristofergustafsson Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Gratis internet, fritt kaffe/te på tåget, förtur i kön på SJ-butiker, fria biljettändringar, och tillgång till Cst-loungen när som helst. SJ.se - Tågresor - ett Bra Miljöval - Medlemsförmåner I min värld är det inte värt 1250 kronor, och hade jag åkt tillräckligt mycket för att ha nytta av det hade jag ändå haft ett svart kort. Men värderingen är säkert individuell...
   
 8. Henry

  Henry Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vet faktiskt inte. Det känns som att dessa runs kanske främst är nytta för poängen (som jag förstått det så går dessa att nyttja). Ett SJ Prio Black kräver 25 000 poäng. För 24 000 poäng kan man sedan beställa en "lång resa (450 km och längre) ToR i första klass. Då vi tidigare pratat om höga biljettpriser till Umeå så kan det bli billigare att köra runs, till exempel.

  Award chart:
  SJ.se - Tågresor - ett Bra Miljöval - Använda poäng
   
 9. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Eller åtta resor á 3000 poäng Stockholm-Arlanda (normalpris ca 150-250). 8 * 150 = 1200 kr, så ekonomin finns definitivt i dessa runs, frågan är ju om man orkar klödda. Det är ju inte som så att man kan plocka ut någon transatlantisk firstaklassresa. Men om jag åkte tåg relativt frekvent och kanske hade silverkort, så skulle jag definitivt jacka upp mig till svart kort med hjälp av en sådan här run.
   
 10. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Med tanke på att Lounge personalen i Stockholm känner mig väl så brukar ett grått kort räcka väl för mig. Men å andra sidan är det lite lockande att nå Svart för dryga tusenlappen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×