Senaste nytt

SJ 1. klass 50% rabatt sommar 2019

Nemo

Medlem
SJ har startat rean på sommarens 1.klass-biljetter. Ger 50% rabatt.
Kod: PRIO19

”Erbjudandet gäller resor i 1 klass på våra dagtåg med avresa 24/6–11/8 2019. Köp din resa från 17/6 och senast 72 timmar (3 dygn) före avresa. Lägsta pris, inklusive rabatt, är 195 kr för InterCity/regionaltåg och 295 kr för snabbtåg. Kan ej kombineras med andra erbjudanden som tex barnerbjudandet.”
 

FilipJ

Medlem
Har hittat resor billigare i 1:a klass än 2:a Göteborg-Malmö och vice versa med denna kampanj. Bokat 1 st enkel hitintills.
 

johansch

Medlem
Hela den perioden är under sommarens getingmidjearbete i Stockholm...

("Från 24 juni till och med 18 augusti 2019 kommer tågen mellan Stockholm och södra Sverige stanna på Flemingsbergs station och Stockholm Södra istället för på Stockholm Central.")
 

Ano

Medlem
Har hittat resor billigare i 1:a klass än 2:a Göteborg-Malmö och vice versa med denna kampanj. Bokat 1 st enkel hitintills.

Erfarenheten från tidigare likadana kampanjer är att det faktiskt är så på de flesta destinationer, då det är få tåg som har 100% eller över i påslag 2:a klass > 1:a klass. Finns säkerligen undantag dock.
 

Ano

Medlem
Så definitvt kolla alla tåg man tänkt boka med koden ovan, även om man egentligen har för avsikt att åka 2:a klass, för i de flesta fall (om det finns kampanj-säten kvar) kommer chansen vara stor att 1:a klass är det billigaste alternativet.
 

Jockepocke

Medlem
Tycker att den årliga förstaklasskampanjen är ett skämt när de sätter gränsen vid 195 kr... Det blir lika dyrt att åka Stockholm-Kolmården som Stockholm-Malmö/Göteborg fastän sträckan är kortare, det är sämre service och minst lika smockade tåg.
 
Toppen