Med endast de stora facklorna tända åt vi på Cucina som ligger precis vid poolen. Tuna tartar som starter. God om än lite smaklös.
Kass ljus igen men en Gnochi med tryffelsås, parmesan chips och grillad kyckling. God!
Svamprisotto, serverad i stort lerkärl, god, men väldigt stor portion. Mrs kastade in handduken efter halva.
Smoothie bowl till frukost i loungen från a la carte menyn.
Eggs benedict till frukost i loungen, inte på menyn men fanns på beställning. Väldigt goda och lagom krämiga ägg.
Diverse bilder på frukostbuffen i loungen.
Lite generellt om mat på hotellet.
Poolbar: trevligt med käk i vattnet, tog dock en oerhörd tid att få lunch igår (runt 14 så inte direkt rush hour). De insåg sitt tillkortakommande och erbjöd en valfri drink som kompensation. Jag sade jag skulle till gymmet senare och ville inte slösa detta på en cola typ. Frågade om det gick att få en voucher. Nej, men tjejen i baren sade hon skulle jobba 5-6h till och att de noterade mitt rum. 2h senare simmade jag bort till baren från uteplatsen vid rummet och det gick finfint att få en drink! Bra löst.
Cucina:
Absolut ok och över medel men två förrätter och två ”basic” varmrätter samt två glass rött gick på typ 7-800 vilket kändes lite i överkant. Service jättebra och setting precis vid vattnet och dess facklor var trevligt. 2/5 röda viner var slut, räknar man sen bort det inhemska fanns i praktiken bara 2 viner att välja på. Det är för skralt för en italiensk restaurang på ett 5-star hotel.
La Koh (tror jag det heter):
Bara ätit lättare rätter på beachen, snabbt service, gott, dålig engelska på kyparen dock.