[Semi-Live] En roadtrip i flyover country

Diskussion i 'Reserapporter' startad av Golfkillen, 20 Augusti 2019.

 1. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Nu är det slut från mig. Hoppas någon av er som har läst har blivit inspirerad av positivt tänkande. Inte så många kommentarer men folk har läst i alla fall.

  Till sist, vilket är ett betydligt större problem än att jag fick vänta på mitt bagage, bortglömda efternamn etc, denna resa genererade runt 2 ton koldioxidutsläpp, bara från flygningen. Något att tänka på och reflektera över.
   
  Plompe, Vatten, Sweden och 16 andra gillar detta.
 2. Johan Gott

  Johan Gott Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack för välskriven och insiktsfull rapport!
   
  Golfkillen gillar detta.
 3. Abbs

  Abbs Medlem

  Ort:
  Singapore
  Land:
  Sverige Sverige
  Din rapport är en härlig frisk vind :)
   
  Golfkillen och LPC123 gillar detta.
 4. chazzie

  chazzie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Härlig och frisk rapport, i brist på bättre adjektiv :)

  Den viktiga frågan dock, blev det ingen golf? :eek: Är det någon gång man kan "kasta med golfbagen" också så är det ju när man flyger First :D
   
  Golfkillen gillar detta.
 5. Thornado

  Thornado Medlem

  Det är för att du inte använde det på rätt sätt. För att maximera njutningen av sitt boardingkort så ska man (efter att ha bytt om till pyjamas förstås, och gärna med valfri dryck från First i handen) gå på en liten promenad bakåt i klasserna, helst till en rad i economy nära toaletterna, och vifta lite med boardingkortet framför ansiktet på någon som sitter i ett mittsäte. Förslagsvis kan du även passa på att fälla någon kommentar om att du inte visste att det fanns sittplatser så här långt bak eller titta på radnumren ovanför sätena, sen titta på ditt boardingkort, och fråga om de vet var plats 1K är.

  För extra guldstjärna så har du plockat på dig en banan i loungen innan avgång och erbjuder den till någon av de som sitter där bak (då de ju flyger "monkey class"......).
   
  Lagerman, Gus och Golfkillen gillar detta.
 6. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Jodå, blev 72 hål adventure golf :)
   
  chazzie gillar detta.
 7. chazzie

  chazzie Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Close enough for rock n' roll, för att citera Nils Lofgren :)
   
  Golfkillen gillar detta.
 8. Steve

  Steve Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tack @Golfkillen för bra rapport med lite annan vinkel, har själv en längtan efter att uppleva just den typen av resa till städer en bit bortom de stora metropolerna. Har gjort det i Italien flera gånger och det är upplevelserna i de mindre byarna jag minns mest. Maten, människorna och atmosfären.
   
  Golfkillen och chazzie gillar detta.
 9. Direktorn

  Direktorn Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  En riktigt dålig rapport tycker jag. Kan vara den sämsta jag läst sedan 2012. En rapport helt inriktad på att påverka och skriva andra på näsan. Allt handlar om att framhäva sig själv och sin syn och tro att man vet bättre än alla andra på som är konstruktiva i sin kritik på BC och ger beröm för vissa saker om sin resa och kan ge kritik för annat. Inga problem med gardinen och spring med toalettbesök från ekonomi, ett leende och jag åker på poäng. Inga problem med boardingkortet, jag har ett leende och ni som vill ha ett finare från Lufthansa vet inte bättre, Inga problem med crew eftersom jag har ett leende och åker på poäng. Inga problem med maten eftersom jag har ett leende och åker på poäng. Slutklämmen tar nog ändå priset. Reflektionen på utsläppen jag genererat... Medvetet sagt och riktigt PK. Bara man är medveten är det ok. "Its OK When we do It" Vi andra ska såklart skämmas. Vi är alla lyckligt lottade och ska vara glada för det. Antar att ingen ska söka den perfekta flygupplevelsen i First och skriva om det. Var tyst och nöjd.
   
  Ultra Magnus, martin.agren, FilipJ och 3 andra gillar detta.
 10. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Tack för att du läste och reflekterade och blev påverkad av det jag skrev! Trots att det kan ha varit det sämsta du läst sen 2012 så tog du dig tid att läsa alla mina inlägg samt kommentera, det betyder mycket för mig.
   
  Plompe, chazzie, Fredrik och 11 andra gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×