Visst, gott men det vore ändamålsenligt att erbjuda något unikt. När man gått hela vägen med öl och sprit bör det även gälla t.ex. efterrättsvin. Sauternes kör ju varenda bolag. Misstänker dock att Vidal är för dyrt för SAS, i synnerhet i jämförelse med Sauternes.Nej @Agö, låt oss för guds skull få behålla Sauternes. Det är ett utsökt efterrättsvin.
För att följa temat, varför inte ärtsoppa och punch i plus och business på torsdagar
Delvis OT, men jag noterade att Ringi nu även finns på shorthaul. Eller finns och finns - båda flygen jag sett den har den tagit slut före rad 3. Ena gången fick jag den sista, andra gången fick jag titta på raden framför som fick den sista. Får de bara upp volymerna lite så kan du ju få en sådan blandning även på korta hoppen alltså!Den fungerade ypperligt i SAS drink ombord där de hade mackmyra whisky, ringi äppelmust och ginger ale. Blev en sjukt god drink.
Kan ju inte säga att jag var spiknykter när jag testade detta men whiskyn behövde inte skämmas för sig enligt mig.
Och de asiatiska resenärerna på väg till Hong Kong får panik när bleka västerlänningar ställer sig upp och ned och sjunger "punschen kommer.." som en scen ur en domedagsprofetia.För att följa temat, varför inte ärtsoppa och punch i plus och business på torsdagar
Ja det är korrekt, stora uppdateringar i vårmenyn från SAS där det är en hel del nytt.Delvis OT, men jag noterade att Ringi nu även finns på shorthaul. Eller finns och finns - båda flygen jag sett den har den tagit slut före rad 3. Ena gången fick jag den sista, andra gången fick jag titta på raden framför som fick den sista. Får de bara upp volymerna lite så kan du ju få en sådan blandning även på korta hoppen alltså!
Kanske på shorthaul men absolut inte på longhaul! Maken till gasgenererare får man leta efter...För att följa temat, varför inte ärtsoppa och punch i plus och business på torsdagar