SAS Travel Wallet

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Nemo, 25 Oktober 2018.

 1. ialla fall

  ialla fall Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Fortfarande inga poäng från växlingskampanjen i slutet av 2019. Tröttsamt
   
 2. Via e-post:

  Att dela är dubbel glädje – och det kan verkligen löna sig.

  Du kan bjuda in vänner nu och resa senare med vårt inbjudningsprogram och du tjänar enkelt 2 000 EuroBonus Extrapoäng för varje vän du får med.

  Dela bara länken nedan med dina vänner eller familjen, så får ni båda 2 000 EuroBonus Extrapoäng när de gör sin första valutaväxling. Win-win! Börja planera din nästa resa nu och om du är riktigt poppis kan du till och med flyga gratis tack vare dina vänner. :)

  Medan du funderar på vart du ska resa nästa gång, börja planera redan nu och ju fler vänner du bjuder in desto längre kan du resa!

  Börja bjuda in från din Kontrollpanel, eller
  Från din mobilapp : ☰ Rekommendera vänner
  Från ditt konto på webben : i menyn till vänster Rekommendera vänner
   
 3. rundaqvisten

  rundaqvisten Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Nån mer som upplever Travel Wallet-lagg nu?
  Brukade få utbetalt poäng varje vecka (har fått det under hela våren), men nu har det inte kommit något sen 27/5 dvs snart 3 veckor sedan...

  Man börjar ju undra om de sköter det där manuellt och har gått på semester eller nått...? :rolleyes:
   
 4. Apple Pay stöd

  [​IMG]
   
  Jane Insane gillar detta.
 5. M.K

  M.K Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Då var detta snart över för EuroBonus samlande om nu någon här på B.C fortsatt bryr sig? Xpoints med samma intjäning och usla växlingskurser ersätter. Eventuellt värde på dem är minst sagt oklart. :rolleyes:

  E8E02C24-79F5-45F9-86F1-F58686D7095E.jpeg
   
 6. Robert flysas

  Robert flysas Medlem

  Ort:
  Åre
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej ROBERT,

  Vi vill informera om några viktiga förändringar gällande SAS EuroBonus Travel Wallet-programmet, vilka träder i kraft den 9 juli 2021:

  1. Programmet kommer att byta namn till "The X Travel Wallet";

  2. Istället för att samla SAS EuroBonus Extrapoäng kommer du att samla "XPoäng", vilka du kan använda för att få rabatt på inköp;

  3. Ditt fysiska Travel Wallet-kort kommer att bytas ut. Du kan fortsätta att använda ditt nuvarande kort fram t.o.m. 30 september 2021, förutsatt att det inte går ut innan dess. Se avsnittet ”Det Nya X Travel Wallet-kortet” i detta mejl för information om hur du beställer ett nytt kort. Det tillkommer ingen avgift för det nya X Travel Wallet-kortet.
  Resten av programmet kommer att fungera på samma sätt som SAS Eurobonus Travel Wallet, vilket innebär att du kommer att kunna sätta in pengar på din digitala hemvalutaplånbok, förflytta pengar mellan digitala valutaplånböcker samt samla lojalitetspoäng när du handlar (XPoäng).

  X Travel Wallet är ett globalt program som finns i de nordiska länderna och Storbritannien, snart även i Storbritannien, USA, Mexiko, Australien, Förenade Arabemiraten samt Brasilien.

  Efter den 9 juli 2021 kommer ditt fortsatta användande av kortet eller programmet implicera ditt godkännande av allmänna regler och villkor för X Travel Wallet samt allmänna regler och villkor för XPoäng.


  Vi har sammanfattat de största förändringarna för det nuvarande Travel Wallet-kontot här nedan.

  Nytt Programnamn Och Varumärke


  Namnet på det nya programmet är "The X Travel Wallet", och med detta kommer ett nydesignat kort, app och hemsida. Medan designen kommer att förändras, kommer Travel Wallet-kontocentral att innehålla all den information som finns tillgänglig i den nuvarande versionen, och du kommer att kunna använda dina befintliga inloggningsuppgifter.


  Du kommer automatiskt att ledas om till den nya kontocentralen för Travel Wallet på webben fr.o.m. den 9 juli 2021. Beroende på dina telefoninställningar, kommer SAS Travel Wallet-appen att uppdateras automatiskt till X Travel Wallet-appen. Om appen inte uppdateras automatiskt så kan du ladda ner uppdateringen från App Store eller Google Play.


  Om XPoäng

  Från och med den 9 juli 2021 kommer du att samla XPoäng istället för SAS EuroBonus Extrapoäng när du använder ditt kort, både i ditt hemland och utomlands. XPoäng, som utfärdas av Rêv, kan lösas in mot rabatter eller översättas till ett annat (tredjeparts-)lojalitetsprogram. Intjäningsgraden förblir densamma, både för inköp i ditt hemland och inköp utomlands.

  Förändringarna påverkar inte de SAS EuroBonus Extrapoäng som du samlat, eller kommer att samla fram t.o.m. 9 juli 2021, med ditt Travel Wallet-kort.

  Nuvarande insamlingstakt

  Insamlingstakt fr.o.m.
  9 juli 2021

  Inköp i hemlandet

  15 EuroBonus Extrapoäng för varje 100 kr

  15 XPoäng
  för varje 100 kr

  Inköp utomlands

  2 EuroBonus Extrapoäng för varje 100 kr

  2 XPoäng
  för varje 100 kr

  Det Nya X Travel Wallet-kortet


  Uppdateringen kommer också att innebära en ny kortdesign, tillgänglig fr.o.m. 9 juli 2021. Du kan beställa ett nytt X Travel Wallet-kort redan idag, och få det levererat så snart det finns tillgängligt. Det tillkommer ingen avgift för det nya X Travel Wallet-kortet.
   
  011430121 gillar detta.
 7. raphaelmak

  raphaelmak Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Min gissning är att Rev (som utfärdar kortet) vill kombinera deras många program (SAS, Etihad m.m.) till ett enda program som heter X Travel. Att detta nya program "will soon launch in the United Kingdom, United States, Mexico, Australia, UAE and Brazil" matchar ungefär också de partners som finns listad på revworldwide.com (kanske med Mexico som undantag, men jag vet inte om något av dessa bolag har en filial där).

  Vi får se vad "växlingskursen" mellan Eurobonus och det nya X kommer att bli, men jag är inte så optimistisk...
   
  Vikening och Robert flysas gillar detta.
 8. Börjar snart inte finnas så många incitament för att hålla sig till ett och samma flygbolag mera med denna farten, SAS börjar iaf snart att gå bort annat än i de fall de är ett billigare alternativ än ngn annan på samma linje...
   
  Autonom gillar detta.
 9. ialla fall

  ialla fall Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Vilket skämt detta är. Hur är det möjligt att dom gör fel om och om igen. Nu har dom förväxlat hemland och utomlands i mailet. Ska ju vara:

  Inköp utomlands

  15 EuroBonus Extrapoäng för varje 100 kr

  15 XPoäng
  för varje 100 kr

  Inköp i hemlandet
  2 EuroBonus Extrapoäng för varje 100 kr

  2 XPoäng
  för varje 100 kr
   
  Jane Insane och intuition gillar detta.
 10. Jane Insane

  Jane Insane Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, det är rätt intressant att de lyckas skicka ut samma felaktiga information två gånger med en månad mellan.

  Men personligen är jag mer irriterad över att vi snabbt börjar närma oss den 9:e juli, och det finns fortfarande ingen som helst information om hur man kan använda "XPoäng".
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×