Senaste nytt

SAS plus under pandemin

jerk

Medlem
Ja, just det! Det har du rätt i! Mellanlandar ju, inget direkt! Räknar men påfyllningar i FRA loungen i 5 timmar:)
 

Homer

Medlem
Precis, tänk Sven Melander "invalido" i Sällskapsresan,
SAS vill undvika sådana situationer:

Det är kostnader som SAS vill undvika, för fylleri behövs inga speciella regler, de kan säga nej redan från första beställningen.

Såhär sa en purser till mig när de införde begränsningen.

"Det handlar inte om supande utan om att en del pax har beställt flaska efter flaska som
de sedan stoppat i väskan, vi har även fått instruktioner att vi ska öppna allt vi serverar."
SAS inför gräns på tre alkoholhaltiga drycker per resa i SAS Plus | Sida 42 | BusinessClass.se forum | 820 000 inlägg om resor
 

011430121

Medlem
Det är kostnader som SAS vill undvika, för fylleri behövs inga speciella regler, de kan säga nej redan från första beställningen.

Såhär sa en purser till mig när de införde begränsningen.

"Det handlar inte om supande utan om att en del pax har beställt flaska efter flaska som
de sedan stoppat i väskan, vi har även fått instruktioner att vi ska öppna allt vi serverar."
SAS inför gräns på tre alkoholhaltiga drycker per resa i SAS Plus | Sida 42 | BusinessClass.se forum | 820 000 inlägg om resor
Säger facket nej till hälla upp drycken nej i plastglaset?
 

Hachans

Medlem

NotRyan

Medlem
Att alkohol ska öppnas när det serveras är svensk alkohollagstiftning. Men SAS kanske öppnar även colan?

SAS öppnar ingenting. Alla andra bolag öppnar allt. Klassiskt SAS grepp att lösa fel problem.

Om crew ska öppna något till kunden måste det ju först förhandlas med facket och vi vet ju vad de tycker i dessa frågor.

Varför hoppar ni på kabinfacket, när det är bönräknarna i glashuset som är de som är ansvariga?
 
Toppen