Senaste nytt

SAS Kampanj: BOKA DIN DRÖMSOMMAR 2022

GOTBound

Medlem
SAS har lagt ut en kampanj på sin hemsida map. sommar 2022:
Nästa sommar börjar redan nu. Passa på att boka nu när vi har kampanjpris på sommarens resmål 2022. Boka senast 23 augusti 2021. Gäller för resor i perioden: 1 maj–7 augusti 2022.

Lågpriskalender – hitta billiga flygbiljetter | SAS

Det går att ringa och boka för de rutter som inte hemsidan klarar av ex. en tidig avgång från ARN med anslutning från GOT kvällen innan.
Jag passade på [med en dåres envishet och tänker tredje sommaren gilt] att boka en resa GOT-[ARN]-MLA i Plus Pro för familjen GOTBound.
 

JacobGBG

Medlem
Kampanjkalendern går från AUG-JUL utan indikation om år. Hur man än vrider på det så stämmer endera ände ej med utskrivna kampanjperioden.

EDIT: Genom att filtrera så är det tydligt att det är 2021 AUG - 2021 JUL som gäller. Dock utelämnar man likväl del av kampanjperioden.

EDIT2: Man kan även få fram AUG om man manuellt matar in det i sökverktyget.
 
Last edited:

GOTBound

Medlem
Skönt av SAS att mjölka folk på pengar nu, sen i vinter utan avisering ändra avgångarna till 737-700 och slutligen ställa in avgången 15 dagar innan och vägra ombokning till andra bolag. Jätteskön strategi.
Istället för nyemission så är det enklare och billigare på detta sättet.

Ang. avisering så har jag fått en push notis i SAS appen att en bokning ändrats varje gång de ändrat till B737-700, inte för det gör saken bättre på något sätt ;).
 
Toppen