Senaste nytt

SAS Julkalender 2013 Lucka 7. Handvärmare för 5677 poäng

obs

Medlem
Ytterligare en märklighet är att det ser ut att vara ett par vantar + EN handvärmare. Så praktiskt. Då kan jag känna hur varmt och skönt det är i ena vanten och jämföra med den andra handens stelfrusna fingrar...

Nej, allvarligt. Hade SAS tänkt till lite så skulle man ju tagit fram nån smart resepryl med SAS-logga på och krängt för 1000 poäng eller liknande. Då hade säkert många fått upp ögonen för shoppen, kanske beställt ytterligare något till jul, och dessutom hade man fått ut reklamprylar mot lite betalning.

Ak ak... Jeg troede faktisk også at varmeelementerne var indbygget i handskerne, men nu ser jeg jo at det er en løs anordning. Så kan man selvfølgelig bestille 2 styk, men så er prisen jo næsten 13.000 point.

Er enig med dig omkring reklamevarer, det kunne have skabt noget værdi for SAS.
 

NotRyan

Medlem
Det är på sin plats, efter att ha återhämtat sig efter chocken över dagens fina lucka, att poängtera att SAS inte är skyldig att överhuvudtaget ha en julkalender. Så även 100 kr rabatt på en plats i minus till Kiruna är ett plus :D
 

fcx

Medlem
Det är på sin plats, efter att ha återhämtat sig efter chocken över dagens fina lucka, att poängtera att SAS inte är skyldig att överhuvudtaget ha en julkalender.

Jaa, om det fortsätter på detta vis så hade det kanske varit ett bättre alternativ :p
 

Nemo

Medlem
Så någon har kommit på hur man kortsluter ett batteri, och vill ha poäng motsvarande en femhunka för detta?
Visst kan man köpa usb-värmare + touchhandskar på annat ställe för totalt 150:-. Men det finns ju också (förmodat) medveten resenär som låter 9.570 EB-poäng bränna inne. Se det som en kul grej, en inspiration. Ge mig ett exempel på något flygbolag förutom SAS som har en julkalender om du nu tycker att det är så upprörande.
 
Toppen