Senaste nytt

SAS flyttar Los Angeles från Arlanda till Kastrup

Senator

Moderator
Har en flight hem från LAX 10 jan, den står som "Inte tillgänglig" för bokning. Är det troligt att den kommer ställas in eller är det bara ny avgångstid på gång?
Visa bifogad bild 120724

Det ser inte så lovandes ut:

58A6BACE-0B5E-4F5D-B6CB-ED84749A5B47.png

Men det är långt dit.
 

Shoreline

Medlem
The contiguous United States spänner över en enorm landmassa och innefattar fyra tidszoner! Det är en halv arbetsdag i tidsskillnad mellan NY och LA, många glömmer att det är så stort. Fyra timmars tidsskillnad är bara två timmar kortare än de sex timmar som det är mellan Stockholm och NY.
Fyra tidszoner, tre timmars skillnad. Den fjärde timmen hittas i Alaska, i en femte tidszon. Men ja, du har rätt i sak – USA är stort.
 

chazzie

Medlem
Avgång 12:45 från CPH är en trevlig nyhet för oss bönder som behöver två anslutningsflyg till Köpenhamn, Även om ankomst 05:00 (och den okristligt tidiga morgon detta innebär i Los Angeles) så är tiden bra för att sedan ta sig hem till landet igen då även där två anslutningsflyg behövs. Kanske finns det i framtiden utrymme för en Umeå--Köpenhamn som hade varit smaskigt men föga troligt,
 

NotRyan

Medlem
Fyra tidszoner, tre timmars skillnad. Den fjärde timmen hittas i Alaska, i en femte tidszon. Men ja, du har rätt i sak – USA är stort.

Och Hawaii, ytterligare en timme.

Och glöm inte Chamorro Standard Time på Guam.

Eller Puerto Rico.

Begreppet @Berglund använde var "contiguous United States" kan man väl sammanfatta det med ;)
 
Toppen