SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2021)

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av palmen, 4 Januari 2021.

 1. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det går säkert att ändra även om SAS inte behöver göra någon ändring i detta fall då er avresa fortfarande är samma tid.
  Då ni bokat en bonusresa är ni utelämnade till att det finns bonusplatser på de flighter ni vill boka om till oavsett vad. 50 minuter är gott om tid om allt är i tid i Zurich.
   
 2. Gizmo79

  Gizmo79 Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det var väl mest att vi (jag) såg fram mot lite tid i Zurich då jag inte varit där tidigare, men går det inte att ändra så skall vi inte klaga alltför mycket utan man får vara tacksam så länge man har en resa som fungerar.
   
 3. fred80

  fred80 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Lyckades i dag boka om utan kostnad min Kanada resa i början av februari till april med en AMEX voucher som gick ut den 31/12-21. Tyvärr så hittade agenten ingen resa från Zurich-Arlanda, trots att SAS egna sökning visade att det fans platser och även om jag gav flight nummer och allt så lyckades hon inte. Men glad att jag lyckads boka om. Hem från Zurich kan man ju alltid lösa på något sätt.
   
  lillemannen gillar detta.
 4. aruba1

  aruba1 Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Du hade tur om det inte var så att någon flight var inställd? Agenten gjorde fel och det är inget man kan räkna med att så sker nästa gång. Undantaget att boka om med utgångna vouchers gäller till och med 31/3 just nu och omfattar enbart resor mot Asien. Vad gäller ändringsavgiften på awardbokningar är det sedan ett bra tag tillbaka borttaget pga pandemin.
   
  Last edited: 12 Januari 2022
 5. fred80

  fred80 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Nej ingen flight var inställd. Jag var medveten om att de ev inte skulle gå när jag ringde in. Men mitt argument var att mitt resmål i det här fallet Montreal har princip stängt ner. Fick vänta en bra stund medan hon pratade med någon men sen kom åter och sa att det var ok, blev lite orolig när hon sa att de skulle ta några dagar för Eurobonus avdelningen att fixa det, men efter två timmar fick jag mail om ändringen.
   
 6. 011430121

  011430121 Medlem

  Ort:
  STOCKHOLM
  Land:
  Sverige Sverige
  Har fått nej på bokning första dagarna i februari, kunde bara bokas om om jag hade covid 48 timmar innan avgång.
   
 7. Matore

  Matore Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det här med vouchers som inte syns på hemsidan. Jag hade en häromdagen men den är borta. Är det nåt allmänt fel fortfarande med visningarna av dom?
   
 8. Matore

  Matore Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Om jag har en 241 bokning kan vanliga sas boka om den på en lördag? Har för mig att jag har gjort det förut. Är i Sydafrika och vill inte sitta i telefon kö ett par timmar i onödan, blir dyrt. Det är inte påbörjad resa som ska ombokas såklart.
   
 9. Filip

  Filip Medlem

  Jag har en resa bokad i mars med två vouchers som gick ut vid årsskiftet. Går det att avboka hemresan utan att det ses som en ändring och därmed få vouchers att förfalla?
   
 10. Filip

  Filip Medlem

  Vanligtvis inte, du kan ha tur med kundtjänstmedarbetare men troligast är att hen hänvisar till rätt avdelning. Fyll upp lite cash på Skype och ring på måndag annars.
   
  Matore gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×