SAS differentierar Guld och Diamant genom sätesval i Go

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Enhet, 28 December 2020.

 1. Karlssonskan

  Karlssonskan Medlem

  Ort:
  Sthlm
  Land:
  Sverige Sverige
  Tror ni att detta även gäller vid poängbokningar alt flypremium? Om det är som så är detta ytterligare ett incitament att lägga ner jakten guld och SAS överlag känner jag personligen.
   
  Bridgeman gillar detta.
 2. Tonton

  Tonton Medlem

  Jag ser inte mycket användning till FlyPremium ifall du bokar ekonomi? :rolleyes: De flesta av oss bokar nog inte ekonomi på poängresor (utan FlyPremium) heller.
   
 3. Carlos

  Carlos Medlem

  Ort:
  New York
  att betrakta hela främre kabinen som premium utanför gulds räckvidd är lite väl.
   
 4. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  De kommer säkert förlänga ditt guld också om du tjänade in det på vanligt sätt 2019. Men blir väl först framåt Mars/April som de kommunicerar något om er med brytdatum efter April 2021.
   
  John Rosenbaum gillar detta.
 5. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tror sas kommer förlänga ytterligare minst 2 månader, då kommer du få förlängt igen. Lär väl komma info om det inom någon månad förhoppningsvis.
   
 6. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Man kan ju alltid diskutera detta, blev själv förvånad att så många rader togs bort för guld. Men att behålla exit row och första raden känns oavsett rimligt, även kanske fönster raderna i främre kabinen.
   
 7. JohnR

  JohnR Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Rent objektivt så är det en klar förbättring för diamant, tråkigt när man själv är guld.

  Att kunna välja rad 30/41 har varit en grymt bra förmån.

  För min egen del blir detta nog droppen som får mig att överge Eurobonus. Efter att jag flyttade till USA har jag hållt mig kvar, mest av nostaligksa skäl, samt att jag gillar att flyga Sas när jag åker till Sverige, känns som man är hemma redan när man stiger på planet.

  Inrikes flyger jag mest mest med Delta och har hållt mig kvar som Sas guld tack vare Amex och Mastercard. Nu kommer jag troligen säga upp/nedgradera kreditkorten, och börja kreditera till United istället. Nu är det inte bara detta som spelat in, utan även en sämre intjäning i Go, och höjd avgift på Amex, som gör att inte är hållbart att hålla EBG längre.
   
  John Rosenbaum gillar detta.
 8. sandek

  sandek Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Gjorde senaste flygningen i Februari -20, och blev då guld för nästa period från Juli -20 till Juni -21. Har inte förlängts något än så vitt jag blivit meddelad, men vore givetvis toppen om det vore så. Det är nästan uteslutande USA och Japan jag reser till, och det är ju minst sagt svårt att göra just nu..
   
 9. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Just nu förlänger de status till sluter på april. Med tanke på hur lite det gått att resa senaste halvåret är min gissning att det kommer utökas med åtminstone 2 månader till, till att börja med. Finns en egen tråd om just att sas förlänger status om man vill läsa mer om det.
   
  John Rosenbaum gillar detta.
 10. Swedestar

  Swedestar Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Förmodligen försvinnande litet antal EBD som reser på ekonomibiljett på long haul. Reser man inte på de dyraste bokningsklasserna så är det ju i princip omöjligt att ens nå EBG om man reser i ekonomi.
  Tror att detta mest handlar om att SAS ser en möjlighet att sälja de dyraste platserna till resenärer oavsett status snarare än att de ska förbättra för EBD.
   
  Carlos gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×