SAS - Det här gjorde Ni inte så bra!

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Axelzon, 3 Augusti 2012.

 1. Sir Karlsson

  Sir Karlsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tragiskt agerande från SAS, en stackars medarbetare med Indiskt namn klipper ihop svar med olika typsnitt i hopp om att övertyga mig att 1000 poång skulle få mig att slå frivolter. Efter ett antal konversationer ger jag upp, fick i alla fall 2000 poäng pp. Det som stör mig är SAS partners inkompetens att bedöma ärenden. Inte för att det ska ha betydelse så är vi båda diamond sedan start och lägger en massa pengar hos SAS - år efter år. Bokar man SAS plus borde det väl finnas någon form av leveransgaranti eller?
   
  Mr Basic gillar detta.
 2. Thornado

  Thornado Medlem

  Ska flyga Göteborg till Arlanda på tisdag nästa vecka.
  I augusti fick jag rätt så många mail från SAS om ändringar på bokningar, men de flesta av dessa handlade om awards till Kina och LA och efter att ha fått ett flertal sådana så går jag erkänna att jag inte alltid kollade så noga på vilken flight det rörde sig om eller vad schemaändringen var.

  Inser nu att en av dessa ändringar berodde på att min flight GOT-ARN som skulle ha gått strax efter 18-tiden hade blivit inställd och jag därför blivit ombokad till kl 6 på morgonen istället. Detta trots att det finns en flight 16.10 som känns som det mer rimliga alternativet. Försökte ringa idag för att boka om, men det vill de ha drygt 1200 kr för. Jag är fullt medveten om att reglerna säger att jag har accepterat ändringen om jag inte klagat inom 15 dagar, men när det beror på att de ställt in flyget och det dessutom bara handlar om en annan av deras egna inrikesflighter så hade man ju kunnat hoppas på lite flexibilitet.
   
  H4ipM8adRg9nvkRu och Spax gillar detta.
 3. Mr Basic

  Mr Basic Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Kanske skulle varit i tråden ”Thornado - det här gjorde du inte så bra” :D;)
   
  Robert flysas, LarsCph, Thornado och 4 andra gillar detta.
 4. Thornado

  Thornado Medlem

  Sant, men det är så oerhört ovanligt att jag gör något som inte är perfekt, så den tråden skulle bli väldigt kort.
   
  Lounge Lizard, Delayed, Mr Basic och 6 andra gillar detta.
 5. chronomaster

  chronomaster Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Försöker nå kundtjänst men det är alltid kötid minst 55 minuter. Går in i chatten och är nummer 127 i chatten, kötid 2 timmar. Är det ett skämt?
   
 6. @chronomaster Nej, tyvärr det är vår verklighet idag.
  Jag hoppas verkligen att du slipper prata med den ”trötta” herren i kundtjänst som alltid börjar med att svara på en fråga med ”Oj, då. Jag måste söka lite. Jag sätter dig på hold så länge...”.
  30 min senare kopplas samtalet bort.
  Repeat...
   
  rosenstam gillar detta.
 7. fcx

  fcx Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Dagens SK221 OSL-KRS. Före corona var det full servering med cafevagn i hela planet, trots en ganska kort flygtid (45 minuter). Idag var det coronautbytt mot "enbart kaffe/te, och enbart i plus".
   
  rosenstam och 011430121 gillar detta.
 8. LarsCph

  LarsCph Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Jeg var på rejse med Norwegian til Mallorca som have group boarding både ud og hjem som fungerede helt perfekt. Så jeg skrev til SAS Gold supporten hvornår SAS mon tænker sig at gen-indføre prioritets borading for guld/diamant status samt SAS Plus generelt. Det står nævnt som fordel på websiden og når Norwegian kan så kan SAS vel også, tænkte jeg. Jeg har nu fået det her meget underlige svar om at det er lufthavnspersonalet som vurderer hvordan der skal boardes. Det lyder virkelig underligt, at SAS ikke har nogen indflydelse på det syntes jeg.

  photo_2021-09-28_09-24-30.jpg


  Edit: Jeg har skrevet en complaint nu som de foreslår. Der er heldigvis kun 6-8 ugers svartid iflg den confirmation mail jeg lige har fået. Til sammenligning, hos Norwegian hvor vi ikke fik de sæder vi havde booket+betalt for på udturen til Mallorca (endte på row 3 i stedet for row 1) tog det under 24 timer før jeg havde svar + refusion af gebyret for seating.
   
  Last edited: 28 September 2021
  Dawes, rosenstam, intuition och 1 annan gillar detta.
 9. danielhog

  danielhog Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tycker det är sånt otyg när företag har olika avdelningar som inte pratar med varandra utan ber kunden börja om med en annan avdelning, ”tack för att du kontaktade SAS, här är en länk till en annan på SAS”. Sånt borde verkligen lösas och skickas vidare internt istället.
   
  hco, storbokstav, Lounge Lizard och 9 andra gillar detta.
 10. Hachans

  Hachans Medlem

  Föröppnad matlåda i Plus. Den var ny!

  Flygvärdinnan lovade att den var ny men någon hade uppenbart flyttat runt grejerna i den och besticken och servetten saknades. Dessutom var lådan skadad. Uppenbarligen hade någon öppnar den, inte gillat den och skickat tillbaka den. Sen har den hamnat i kylen igen.

  Ingen ursäkt eller så såklart.
   
  hco, FilipJ, Mr Basic och 3 andra gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×