SAS Amex eller vanlig Eurobonus Award till Tokyo

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Henrik Strömberg, 13 Juli 2012.

 1. Hej o glad sommar på er alla ....

  har ägnat förmiddagen åt att diskutera med SAS Eurobonus om två reward-tickets i C till Tokyo i Maj nästa år. På SAS via CPH (ut från GOT) finns enligt dem endast ett fåtal tillgängliga platser o inte någonstans två på samma flight. Antar att detta beror på att de inte släpper award-tickets i C innan de vet bokningsläget några veckor innan flighten. O andra sidan kollade vi även platser nu i Augusti och September och samma sak gällde där, endast enstaka platser o absolut inte två på samma flight. Alternativen är att åka Y, vilket jag får nog av i jobbet varje vecka o vill undvika till varje pris ....., detta är sista utvägen. Ett annat alternativ är att åka Lufthansa C via FRA till högre poängkostnad (jämfört med AMex reward) och skatter. Så vitt jag förstår kör de 380 till NRT som inte har deras nya C (747-8 stolarna). Tänkte även kolla LX via ZRH, tror de kör 340 till NRT.

  Någon som har bra tips? Antingen hur jag får tag på SK C eller hur ni ser på Lufthansa C med gamla stolen. Har förstått att den inte fått så bra recenssioner. Hur är den jämfört med SK C? Åkte Lufthansa C till YYZ för ca 3 år sedan men kan inte komma ihåg hur stolen o servicen stod sig gentemot SK.

  Tacksam för alla ideer!

  MVH
  H
   
 2. Homer

  Homer Medlem

 3. Tackar Homer, misstänkte det var så ... Lutar åt Lufthansa C på A380 via FRA. Ska se om det finns nåt i C på LX A340 via ZRH oxå, förstår att den e bättre än Lufthansa A380 C.
   
 4. Homer

  Homer Medlem

  Till Shanghai och Beijing verkar SAS platstillgång i C vara hyfsad och därifrån är det inte så långt till Tokyo, jag vet inte om det är en förnuftig möjlighet (men det gör säkert AHO ;) )men Amex 2-4-1 dit och sen vidare (kanske i 1:a klass?) till Tokyo med annan bonusbiljett.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×