Senaste nytt

SAS ökar på Ronneby

Med start den 8 september ökar SAS antalet flygningar mellan Stockholm och Ronneby. Detta innebär att SAS flyger upp till 48 flygningar varje vecka mellan de två destinationerna.

SAS ökar nu med fyra nya flygningar varje vecka mellan Stockholm och Ronneby. Flygningarna avgår från Arlanda till Ronneby på söndagskvällar kl 22.00 samt med en morgonflygning från Ronneby på måndag morgon kl 6:55. Till detta adderas även en lunchflygning på torsdagar med avresa kl 12:10 från Arlanda och en retur från Ronneby kl 13.30.

- Många har efterfrågat fler avgångar mellan Ronneby och Stockholm. Därför är vi glada över att erbjuda fler platser, bland annat med ännu en morgonavgång på måndagar från Ronneby för våra morgonpigga resenärer, säger Joakim Landholm, Kommersiell chef, SAS

De nya flygningarna kommer att opereras av en SAAB2000 med 50 platser. För mer information om SAS tidtabell se www.sas.se/tidtabell eller kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS


SAS är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med flygpriser inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_la
gpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). SAS är medlem i Star Alliance. För mer information, besök www.sas.se.

Denna information skickades av Cision Pressmeddelande, Pressinformation & Newsroom | Cision Wire
 
Toppen