Senaste nytt

Söker enkelbiljett Montreal – New York i juni

MegaFlyer

Medlem
Halloj,

Har bott i Montreal och med en förälder på SAS så var det smidigaste att flyga ner till EWR och ta SAS vidare mot Scandinavien, på den tiden fanns det tre fligher på eftermiddagen (ARN, OSLO och CPH) och under en tid också en fjärde på kvällen red-eye till CPH.

Har tagit Greyhound över natten flera ggr vilket är ett äventyr i sig. Bussen kommer in på Port Authority terminal på morgonen och därifrån kan man åka vidare till EWR också med buss. Stationen är en av världens mest trafikerade med 10,000 bussar (!) om dagen. Ganska spartanskt sätt att resa och vet inte riktigt om detta är rätt forum. Men dag i Montreal, natt på buss, dag i NYC, sedan en kvällsflight för att landa tidig morgon i Sverige, vara uppe hela dagen och sedan festa hela natten hjälper dig mot jetlag ;-)

Måste slå ett slag för Porter som förra månaden var mycket generösa mot en bekant som hade missat sitt plan i Toronto påväg till EWR. Porter gav honom en check, alltså pengarna tillbaka för beloppet. Även om det var min bekant som klantat sig, inga frågor alls.

Annars bokade jag just en biljett förra veckan; ARN-AMS-JFK, LGA-YUL-CDG-ARN med AF, DL och KL, just för att slippa att köpa enkel NYC-YUL. Vet inte om det kan vara för sent att göra ett liknande upplägg.

Lycka till!
 
Toppen