Söker du lite skön helgläsning? Missa inte våra medlemsrecensioner

Diskussion i 'Redaktionellt' startad av Redaktionen, 15 November 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Redaktionen tipsar:

  Våra medlemsrecensioner fortsätter komma in och blir inte bara fler utan och också allt bättre, vilket är fantastiskt roligt. Här kommer tips på lite trevlig läsning inför helgen.

  Flyg

  En hel del första klass har det blivit. Palmen har testat Thai Airways första klass på Airbus A380, en produkt han beskriver som ”hårdvara i toppklass” medan Jumbooze testat Swiss första klass, ”snyggt och stilrent, som att sätta sig i en tysk bil”. En del British Airways har det också blivit med framförallt flygningar till London. Emiland har testat deras economy class på Airbus A320 medan Karho prövat deras business class produkt på samma flygplan.

  Men alla resor är långt ifrån spännande och glamorösa. ”Som att åka buss till jobbet men med garanterad sittplats” beskriver DrKlas sin resa med Lufthansa economy class ner till Frankfurt.

  Hotell

  På hotellsidan har det varit mycket Skandinavienfokus senaste dagarna. Malu har testat Radisson Blu Waterfront i Stockholm, eller som han skriver ”Stockholm från ovan”. Johan_G har testat Clarion Hotel Grand i Östersund,Telelina har besökt nya Scandic Triangeln i Malmö och DrKlas har varit i Småland på Best Western Vimmerby Stadshotell.

  Utanför Skandinavien finns också en hel del spännande. Palmen har spenderat en helg på W i Barcelona, ”ett hotell som måste upplevas”. Malu har varit på The Beverly Hilton i Beverly Hills, ”med en touch av glamour” medan Fredrik Andersson åkt till Sydkoreans andra största stad och testat Novotel Ambassador Busan, ”ett bra alternativ”.

  Lounger

  Stefan62 har loungehoppat i Bryssel och testat både SAS loungen och Brussels Airlines loungen. Jumbooze har varit i Swiss första klass lounge i Zürich och Acervin har testat Qantas nya first och business lounge i Singapore.

  Läs fler recensioner och skriv din egen

  Du har väl inte missat vår ”senaste aktiviteter”-sida? Där kan du alltid fånga upp de senaste nyheterna, artiklarna och recensionerna på sidan. Alla medlemsrecensioner hittar du dessutom på denna sida samt förstås på respektive indexsida för hotellet, flygprodukten eller loungen.

  Är du själv sugen på att skriva om din senaste reseupplevelse? Du är varmt välkommen. Här kan du läsa hur du gör.


  Läs hela artikeln och kommentera på vår förstasida
   
  1 person likes this.
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Och givetvis, tveka inte att skriva några trevliga kommentarer till våra duktiga skribenter!
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×