Rocco Forte?

Diskussion i 'Övriga hotellkedjor' startad av Lord Brett Sinclair, 29 September 2015.

 1. Någon som har erfarenhet av Rocco Forte? I synnerhet München och Rom, men allt är av intresse!
   
 2. rlager

  rlager Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej! Har bott på Rocco Forte Hotel du Russie i Rom och Rocco Forte Hotel Savoy i Florence. Bägge är urbra med snygga rum och bra service. Väldigt dyrt i Rom dock. I Rom har de en fantastisk innergård med bar. Bra skumpa på glas. Frukostarna är enastående på bägge. Det är dock som sagt dyrt med bra hotell i Italien. Har även bott på Rocco Forte i Frankfurt som var ett vackert hotell en bit utanför stan. Grym frukost och fräscha rum. Alla tre kan varmt rekommenderas om man är beredd att lägga en slant för ett bra lyxhotell.
   
  Remington Steele gillar detta.
 3. Tack Rlager. Rom är ju kända för sina hutlösa priser för hotell. Men mitt intresse har väckts efter rekommendationer av vänner, som bott på Rocco Forte.
   
 4. HON-II

  HON-II Medlem

  Hotel de Russie är ett mycket välskött och bra hotell. Rummen är av modern design, så man hittar inte de gängse ymniga utsvävningarna i guld och plysch som vanligtvis hittar på lyxhotell i Rom... Restaurangen i hotellet - le jardin de Russie - är namnet till trots en av de bättre italienska restaurangerna i Rom med en underbar terass som vetter ut mot trädgården i innangården. Den är perket för al fresco middagar på vår, sommar coh höst. I Florenz finns det inget som slår det nya Four Seasons - lägg hellre pengarna där. Det samma gäller Rocco Forte i München (The Charles Hotel) - imho finns det bättre alternativ (exempelvis Vier Jahreszeiten coh Mandarin Oriental - båda dessa hotell ligger för övrigt bättre till i staden). Rocco Forte i Berlin (Hotel de Rome) är däremot att rekommendera. Det är ett gammalt bankpalats nära Gendarmenmarkt med mycket fint designade rum och en underbar takterass med bar och utsikt över operan och Unter den Linden. Rocco Forte i St. Petersburg (Astoria) är sammanbyggt med ett annat hotell (Angleterre) och är i och för sig ett bra hotell, men även där finns det bättre alternativ (Grand Hotel Europe och icke minst det nya Fours Season). Four Seasons ligger precis intill Astoria vid St. Isaks-platsen och St. Iskaskatedralen och slår Astoria med hästlängder var gäller komfort och klassisk elegans.
   
  Remington Steele gillar detta.
 5. - Tack så mycket för denna rapport.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×