Rese-kväll på Grand Hotel 2012

Diskussion i 'Övrigt' startad av Stefan62, 13 Oktober 2012.

 1. Stefan62

  Stefan62 Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  I går, fredagen den 12 oktober, var det en mycket välbesökt ”Rese-kväll/-mässa” i Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm.

  Inbjudna var bland många andra American Express Platinum-kortsinnehavare och det bjöds på champagne, vin, canapéer, delikatess-spett och lite desserter.

  Bland utställarna fanns hotellkejan "Leading Hotels of the World" med representanter från ett stort antal europeiska och nord-afrikanska hotell och man fick med sig broschyrer och kataloger samt ”reklam-prylar” i stor mängd. Dessutom fanns British Airways och Finnair på plats och av respektive bolags representant kunde man få svar på många frågor om bolagens C-klass, men även British Airways:s F-klass.

  SAS fanns inte på plats vilket förvånar mig – man har ju trots allt ett samarbete med Amex, men SAS marknadsavdelning har vi ju kommenterat tidigare här på BC.

  Mot slutet av kvällen lottades det ut ett stort antal hotellövernattningar samt några flygbiljetter med tillhörande hotell-paket.

  Jag hade ingen tur i utlottningen dessvärre, men jag hade i alla fall en verkligt trevlig kväll.


  LHWStockholm-345.jpg

  LHWStockholm-362.jpg

  LHWStockholm-363.jpg

  LHWStockholm-420.jpg
   
  Last edited: 14 Oktober 2012
  4 personer gillar detta.
 2. Storsteffe

  Storsteffe Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Såg ju trevligt ut synd att den skulle hållas så långt från civilisationen :rolleyes: och på en fredag så att man var tvungen att avstå, hoppas nästa tillställning kan hållas lite mer centralt som Härnösand exempelvis ;) eller en vardag som råkar passa in.
   
 3. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Ser ut vara en välbesökt mässa. Om alla som är på bilden är innehavare av AMEX Plat/Centurion då är jag imponerad. Tänk om AB skriver om denna mässa.
   
 4. Pushback

  Pushback Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  TACK för bilderna och din artikel om eventet

  Jag var själv där igår med en annan medlem på BC (kan dock inte hitta mig själv på bilden).

  Detta repeteras varje år och man behöver inte vara Plat/Cent holder för att bli inbjuden. Jag fick inbjudan från flera håll, bland annat per mail från LHW (jag är normal Leaders club medlem).

  Utställarna verkar minska i omfattning och kvalitet, tidigare fylldes hela vinterträdgården upp men nu bara spegelsalen, som ju är väsentligt mindre. Min personliga favoritutställare igår var Palais Namaskar i Marakesh, som verkar fantastiskt och ingår i Oetker gruppen (Hotel Du Cap Eden Roc). British Airways fanns representerat vilket är roligt, tyvärr är representanterna från flygbolag ofta dåligt insatta i de premiumprodukter de presenterar och så var det även med British Airways.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×