Regularitet på deals/kampanjer

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av Fredde18, 20 Juni 2018.

 1. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Vi diskuterar hemma om vi skulle ta ett höstlov i Florida, 2018 alltså. Utresa från ARN, GOT eller NRK. Inte mer specifikt än så och blir det ingen resa nu kan det bli senare under 2019. Det kommer bokas i eko eller plus/premium eko med pengar.

  Min fundering är om ni proffs som flyger mycket och är experter på priser vet om det finns någon regularitet i hur de stora bolagen kör sina kampanjer och deals? Bara rent generellt.

  Jag har förstått att ex SAS Frinds & Family brukar dyka upp 2 ggr per år (dumt att missa det senast, vi är för spontana i planeringen hemma :p) och har sett SWISS deal med First/Business (även eko) 2-4-1. (Dock inte USA..)

  Så är det någon som med lite känsla ”vet” att ex Lufthansa ofta brukar köra sommar-rea i augusti eller Finnair har ofta kampanjer då eller då, får ni gärna hojta till.

  Vi måste som sagt inte resa just dit, just då. Men det vore najs! :cool:
   
  Dr_Strangelove gillar detta.
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det här ämnet har varit uppe otals gånger. Det enda man kan säga med någon säkerhet är att det bästa är att boka när du tycker priset är bra. Att sitta och vänta på kampanjer som kanske kommer är ett bra recept för att inte boka något alls. Det är helt omöjligt att med någon som helst säkerhet förutspå om det kommer nya kampanjer och isåfall när samt vilken period de täcker.

  Kommer det att komma nya kampanjer? Med största sannolikhet ja. När? Ingen aning. Inte heller vilka bolag eller klasser det kommer med går att förutspå.
   
  Dr_Strangelove och jerixon gillar detta.
 3. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är ett bra svar på frågan. Alltså nej, ingen regularitet. Tack! Självklart har vi en budget och det finns resor ute nu som skulle matcha bra så det kommer nog bokas oavsett men vill ändå kolla då jag uppfattar att det finns väldigt mycket kunskap här på forumet.
   
 4. Det som har funnits under längre tid, men som verkar ha försvunnit är "fasta" kampanjpriser i Business till Nordamerika under påsklov, sommaren, Thanksgiving och jul/nyår. Jag har under flera år åkt mycket på dessa. Typ 13-14tkr till Florida eller NYC. Där har kanske OneWorld börjat och sen har Star Alliance matchat.

  Det har annars funnits t.ex. British Airways reor från Boxing Day eller efter sommaren som sedan matchas, men de verkar också vara borta. Så det är nog att hugga när något kommer upp. Du har normalt en vecka att planera.
   
  jerixon och Fredde18 gillar detta.
 5. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Alltså, det kommer säkert komma något. Men förlita dig inte på exakt vad. Många blev ju besvikna när Qatar slutade med sina "återkommande" kampanjer helt plötsligt.
   
  jerixon gillar detta.
 6. ResenärenLars

  ResenärenLars Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Men SAS en miljon billiga resor brukar väl ändå vara regelbundet återkommande i början på varje år? Sedan finns det ju ändå ingen garanti för att den återkommer nästa år, men så är det ju med allt.
   
  jerixon gillar detta.
 7. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är det som är problemet. Den har historiskt sett varit rätt regelbunden, men det säger inget om att SAS tänker fortsätta köra kampanjen i framtiden.
   
  mha321 och jerixon gillar detta.
 8. Qatar Airways körde Business class (och Economy också) kampanj nästan varannan vecka förut men det ser ut som att de har slutat med det.
   
  jerixon gillar detta.
 9. Homer

  Homer Medlem

  I ekonomi är det väl fortfarande nästan varannan vecka, t.ex. just nu, fast med dålig rabatt.


  Join the festivity

  Celebrate with us and let the beach be your next football venue. Use the code WORLDCUP18 and get 10% off on your next flight to one of our most popular destinations.

  • Purchases can only be made through www.qatarairways.com by entering the promotional code “WORLDCUP18” at the time of booking.
  • Sales period: from 11 June 2018 until 15 July 2018.
  • Travel period: 11 June 2018 to 10 December 2018.
  • Discount applies to Economy Class on Qatar Airways operated flights departing from Stockholm, Oslo, Helsinki and Copenhagen.
  • Discounted fares will always be marked with a red star, please note when selecting your flight.
  • Discount valid on air fare only, excluding taxes and fees.
  • Valid on regular fares only.
  • Qatar Airways will not be responsible for any fare differences if customers do not enter the given promotional code at the time of booking.
  • Ticket rule and conditions applies, please review at the time of booking.

  snarare 3-4 gånger varje år med just den rubriken, vinter vår höst.
  Senast var i april 2018


  Fast frågan gällde ju eko eller plus/premium och det reas ju ständigt och jämt.
   
  Last edited: 20 Juni 2018
  pep gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×