Radisson Blu Resort St Julian's Malta, någon som har erfarenhet från detta hotell?

Diskussion i 'Rezidor Hotels & Club Carlson' startad av Elias, 12 Januari 2013.

 1. Någon som har erfarenhet från detta hotell? Har läst sådär recensioner om det så är lite tveksam. Funderar iaf på och åka dit några dagar då priset blir bla blir oförskämt lågt:)
   
 2. mry

  mry Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har funderat på att med åka till Malta, känslan man får med det hotellet är att det ligger närmare annan bebyggelse än det andra radison hotellet på ön. Jag tycker iof inget av hotellet är särskilt dyrt jämfört med andra radison hotel.
   
 3. FT99

  FT99 Medlem

  Inget svar på din fråga, men Hilton Malta är riktigt bra, med HH Guld (som du kan fixa gratis) fick jag uppgraderat rum med havsutsikt, lounge m/frukost. Casino i hotellet ifall man vill spela poker :)
   
 4. Det ligger mkt bättre till än det andra Radisson hotellet, ligger i st julians som är en trevlig stad. Iaf så var den det för 15 år sedan när jag va där:)
  Har även funderat på Hilton hotellet läst mkt gott om det, kostar det dubbla dock för 3 nätter. Frågan e bara om det är värt det eller inte:) Har både HH Guld och CC Guld så:)
   
 5. Timotey

  Timotey Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Har inte bott där själv men tjejens föräldrar har. De sa inte så mycket om hotellet men minns att de var fullständigt lyriska över frukost buffén.
   
 6. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag bor i Hiltoncomplexet i St Julians så Hilton Malta har jag riktigt bra koll på.

  Jag har av förklarliga skäl aldrig bott på vare sig det ena eller det andra Radisson hotellet. Radisson i St Julians är ganska average men har ett rätt OK läge (något avsides, men helt klart gångavstånd). Vill man bo bra är Hilton överlägset bäst både lägesmässigt och standardmässigt (inte modernaste rummen men mycket bra pool m.m.), ligger mitt i smeten. Intercontinental ligger vid bargatan i Paceville (St Julians) och brukar kunna vara ganska prisvärt jämfört Hilton.

  Radisson Golden bay ligger vid en av de få fina stränder vi har på Malta. Men det finns bokstavligen INGENTING annat än hotellet där. Men det Radissonhotellet är klart fräschare än det i St Julians. Så är man bara ute efter sol och bad och struntar i allt vad gäller restaurangutbud, nattliv m.m. så är Golden Bay ett OK val.
   
 7. Tack så mycket Alx för bra info!:)
   
 8. maba

  maba Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har bott där två gånger och tycker att det är helt OK. Det ligger lite avsides men är inte mer än ca 7 minuters lite kuperad promenad till Intercontinental Hotel och bargatan som börjar där. Frukosten är riktigt bra men receptionspersonalen kan vara lite snorkig, men som helhet och med tanke på priset så skulle jag rekommendera.
   
 9. mry

  mry Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Nu har jag bokat Radisoon St Julian den 18-23 april när jag ska till Malta, 4-4-2 samt en till natt för pengar, 300 euro för 5 nätter är väl ganska bra? Sen har jag ju CCC så jag får väl en uppgradering, men kanske inte till en svit så frukosten ingår. Fast jag får väl kuponger för frukost och ett rum med bättre utsikt.

  Någon mer som är på Malta under den tiden?
   
 10. Bodde där 4 nätter nu under den gångna helgen. Standarden på rummen och hotellet som helhet va inte direkt som "hemma" på Ritz-Carlton på Cayman, men de hade jag ju inte direkt förväntat mig heller!;)
  Total intrycket är helt ok och framförallt value for money var väldigt bra! Servicen var väldigt bra med, samt att vi fick bägge rummen uppgraderade samt complimentary flaska rött på och choklad i bägge rummen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×