Senaste nytt

Priority Boarding med SAS

Bryant

Medlem
Priobordingen till Washington från Köpenhamn fungerade sisådär. Som ni vet så samlas alla i gaten efter att man visat boardingkort.

Ett utrop som var väldigt väldigt tydligt hur boardingen skulle ske. Sen var det alla på en gång :).

Lika så mellan Arlanda och Köpenhamn. Tydligt utrop, sen alla på en gång.
 

toer00

Medlem
Förstår inte att det skall vara så svårt...det är bara att. Göra som tex i USA tydliga skyltar och "rep" däremellan som skiljer de olika filerna åt...
 

PetrelliDK

Medlem
Skickar konsekvent reklamationsbrev där jag vill ha 100 kr per flight som prio-boarding ej uppfylls. Har ganska bra rate på dessa claims men vill ju hellre att det ska fungera.

Går dine claims igennem? Jeg går ud fra at du i så fald bliver "betalt" i point?

Måske man skulle til at gøre dette :). Er simpelthen bare så irriterende, at de ikke bare kan få styr på prio boarding. Så skal vi heller ikke gøre det sværere end det er.
 

toer00

Medlem
SK964 HKG-ARN

Utmärkt prioboarding idag!
Fanns säkert 6-8 SAS representanter vid gaten. Folk delas upp i olika grupp.
Man tittade noggrann på varje boardingkort och neka även folk som försöker att smyga fram sig....
Synd att endast SAS konsulter verka förstår hur det här ska fungera!

Säkert därför att det är HKG, där är man van vid Prio på ett helt anat sätt än i Sverige och man skäms inte för det heller... ;)
 

palmen

Moderator
Säkert därför att det är HKG, där är man van vid Prio på ett helt anat sätt än i Sverige och man skäms inte för det heller... ;)
Mina erfarenheter av tre flighter från HKG är att man delar upp alla i två köer beroende på vilken boarding man har (prio eller inte), sen släpper de på båda köerna på samma gång...
 
Toppen