Senaste nytt

Pontus öppnar restaurang på Arlanda

anjak

Medlem
Har precis ätit en ganska trist ryggbiff serverad med lika trista frittar, en ganska god bea och en tomatsallad där tomaterna frusit ihjäl. Till 355 SEK. Nja.

2a33c091a12ff320788fe46f28348f8e.jpg
Så går det när man väljer bort SAS lax i loungen ;)
 

palmen

Moderator
Helt klart den bästa måltiden jag ätit på en flygplats. Öl sortimentet behöver dock ett litet lyft, dock kul med lokala bryggerier och inte bara Carlsberg.
Tror inte det är jätteviktigt att folk äter frukost och lunch där samma dag. Har ni inte besökt stället så testa en gång i alla fall. Väldigt trevligt.
20160902_124711.jpg
 

palmen

Moderator
@flum fortsätter här angående möjlighet till att förbeställa mat från Pontus in the air.
Har själv inte testat detta men Pontus tipsade om deras app där man ska kunna förbeställa mat. Som sagt, möjligt att det bara fungerar på T5 dock.
 

JohanA

Medlem
Sjukt bra, kan man förbeställa även på Longhaul? Serverar kabinpersonalen det istället för den där tråkiga brickan man får i Go?
 

palmen

Moderator
Sjukt bra, kan man förbeställa även på Longhaul? Serverar kabinpersonalen det istället för den där tråkiga brickan man får i Go?
Maten du beställer får du hämta själv, den serveras inte av flygbolaget. Vid "kris" kunde de dock leverera till gate men det ska man nog inte utgå ifrån att det alltid går eller räkna med.
 

Agö

Medlem
Vad är det som är slarvigt utfört?
Jag ser bara en god hamburgare på bilden
Brödet är degigt (sannolikt inte bakat idag), frittarna är stenhårda, ost och bacon tar över smaken fullständigt från det annars goda köttet. Det blir ett gytter av smaker som inte gifter sig väl. Högre krav ska man ställa på ett ställe med ambitioner att bli "den bästa flygplatsrestaurangen i Europa".
 
Toppen