Plus för juicen.
Men boxen?! Läste jag inte att kuben hade tillkommit för att SAS hade "studerat vanliga resenärer och insett att de ville äta med en hand"? Jag menar, det här är ju ungefär samma innehåll som vanligt, dvs du ska bre din macka själv m.m. Jag ser minst 6 olika förpackningar inne i kuben, som alla kräver 2 händer för att öppna.
Dvs absolut inget nytänk alls, förutom att kuben antagligen kräver mindre lagringsutrymme.
Haha, enig. Var ska man börja? Innehållsmässigt och sett till de enskilda delarna så är det väl bra. Men för att konceptet ska fylla någon funktion krävs det ju att produkterna är färdiga att äta direkt - det är ju inte fallet här. Plottrigt och struligt blir det på bordet dessutom. Vem i hela friden har konsultat fram detta koncept? Känns inte genomtänkt på något sätt. Snarare förmedlar det en bild av Skandinavien som sjukt krångligt.