Senaste nytt

Parkering Arlanda

Delayed

Medlem
Är det smala parkeringar i T4 och T5? Vi har en V70 så bilen är relativt stor alla fall.
Jag tvivlar på att det finns en "publikt erbjuden" parkeringsplats på någon svensk flygplats som inte klarar en V70 utan problem. Att det sedan finns risk för "dörrslag" om man får otur med "parkeringsgrannen" gäller väl på samma sätt som på mer eller mindre alla andra offentliga parkeringsplatser där man parkerar "sida vid sida".
 

jerixon

Medlem
Kör nästan alltid Beta fortfarande, men sist vart det mer terminalnära pga vädret :p haha
Går ganska fortf där från med bussen till Terminalerna :)
 

Anders T

Ny medlem
P60 alla dagar i veckan - i synnerhet så här års. T5 är ingen promenad att tala om, T2 tar 10 minuter typ.

Med lite framförhållning är förbokningspriserna helt OK (inte för mycket dock - ibland kan det vara dyrare att förboka...).

Bokade precis 28/12-2/1 för 699 vilket får anses vara helt OK för att kunna sätta sig i en varm bil och slippa gå utomhus när vi kommer tillbaka.
 

Migato

Medlem
Får bumpa denna tråd. Funderar på parkering 10 dagar med ankomst och avgång kl 04 och 02.

Vad rekommenderar ni för parkering? Har hittat vid connect hotell för ca 500 kronor. Antar att det är bra pris.
 

Nikje

Medlem
Får bumpa denna tråd. Funderar på parkering 10 dagar med ankomst och avgång kl 04 och 02.

Vad rekommenderar ni för parkering? Har hittat vid connect hotell för ca 500 kronor. Antar att det är bra pris.
Inte testat Connect men också kollat på dom några gånger. Senaste två gångerna istället valt Trosta parkering, 549:- för 10 dygn (pakering | Prislista). Mycket nöjd med dom, acceptabelt med utrymme till omgivande bilar för att minimera risken för dörruppslag, 7-8 minuter i minibuss till terminal 5, betalning i bussen och accepterar Amex. Inte behövt vänta länge men beror såklart på eventuella medpassagerare. Hämtning efter SMS-kontakt, trevliga chaufförer och relativt fräscha fordon. Betyget på Google (idag 4,9 av 61 recensenter då 5,0 men såklart färre) bidrog också till att jag vågade testa.

Kollade nu och tiderna kan möjligen ställa till det lite, Connect skriver "Mellan 00.30 och 04.00 erbjuds ingen fri transfer." och Trosta "Vid ankomst till Trosta för avresa till Arlanda mellan 00:01 till 04:00 Eller med ankomst mindre än 24 timmar innan avresa måste göras via vår kundtjänst Vänligen kontakta oss på 08203610".
 
Toppen