På tur med 1-åring (Bali)

Diskussion i 'Reserapporter' startad av Sebbeh, 24 Juli 2019.

 1. Sebbeh

  Sebbeh Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det funkade hur bra som helst för oss och det tror jag nog det gör för de flesta kids. Eftersom vår är av den livligare sorten. Då jämfört med andra barn i hans ålder.

  Vi hade sammanlagt 10 timmar eftersom vi var lite tidiga att landa. Vi tog det extremt lugnt eftersom vi sagt att vi inte ska stressa under resan. Så vi gick till loungen innan och packade om (lite snus som skulle flyttas osv). Tog ett glas champagne och bytte blöja osv. Vi lämnade handbagaget vid 17. Så då var det 8,5 till avgång. Genom passkontrollen och sedan tog vi tunnelbanan till gardens by the bay. Vi strosade runt, åt lite såg ljusshowen och kände oss lite trötta så vi bestämde oss för att åka tillbaka redan vid 20.30. Vi hann också duscha båda två i lugn och ro innan avgång.

  Så ja, jag tror ni gott kan åka in till stan om ni vill det, du har ju varit där så du har säkert bättre koll vad ni vill göra. Jag hade egentligen bara kollat upp resväg till gardens by the bay och så sa vi att vi gör det så ser vi vad som händer där runt omkring. Så effektiviserar man det lite så hinner man nog något på kortare tid. Vi åkte tunnelbana och jag läste här på forumet att taxi är snabbare. Samt att man inte behöver vara tillbaka i så god tid som vi va.

  Jag hinner inte söka nu men såg då att det finns lite trådar om transit på Bc med goda tips. Men annars så tror jag nog man kan döda 2 timmar på flygplatsen också, finns ju det där vattenfallet, hotell med pool och sedan någon timme i loungen. Vår första plan var poolen men vår son va lite förkyld så vi hoppade det för hans skull.
   
  Gus gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×