På jakt efter den hemliga destinationen

Diskussion i 'Resmål & visum' startad av Sinatra, 22 Oktober 2014.

 1. Sinatra

  Sinatra Medlem

  Jag och min familj brukar varje år göra en långresa till en stranddestination. Genom åren har vi varit på bl.a. Seychellerna, Mauritius, Karibien(Barbados, St Martin och Anguilla) och Miami, för att nämna några. Den här gången vill vi ha något ännu mer exotiskt som "ingen" har besökt. Men charter som expanderar och kriser av olika slag i världen sätter vissa begränsningar. Självklart är Franska Polynesien drömmen men det spräcker nog budget. Har personligen kollat på den Japanska ön Miyakojima som är en del av Okinawa-prefekturen men det är trots allt en väldigt lång resa. Har ni några bra idéer på var man ska åka?
   
  Jakob Österberg gillar detta.
 2. MartinH

  MartinH Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Jag kom precis hem från Zanzibar. Om man pratar beach så tycker jag den var bättre än andra jag varit på, Aruba, Mauritius och Phuket. Hotellstandarden var inte lika bra dock.
   
 3. rstenelo

  rstenelo Guest

  Hej - lite svårt att svara på då du både söker platser som "ingen" besökt men samtidigt nämner Franska Polynesien..

  Franska Polynesien är nog en av mina mest besvikna resor - vackert ja men dyrt att åka dit - svin dyrt på plats med relativt dålig service- allt importeras från Frankrike (förutom pärlor)

  Jag är delvis fransk så är inte rädd att kritisera det franska - tyvärr så har de ofta haft ett dåligt inflytande över sina nuvarande eller fd områden... Så från min horisont så glöm den drömmen - finns vara i klatschiga reklamkampanjer :)

  Kan rekommendera Zanzibar - där kan du hitta både det lyxiga men även det underbart enkla - kan med fördel kombineras med en safari i Tanzania. Aldrig varit i Burma - men hört mycket positivt om man söker det orörda och med få turister.

  Ett ställe som är på min lista är :
  Posada Movida (Los Roques National Park, Venezuela) - Inn Reviews - TripAdvisor

  Edit : blev fel länk - menade att länka till ön - inte ett hotell

  Accommodation - Sailboats - Diving - Fishing - Flights, and Tours
   
  Sinatra gillar detta.
 4. Mike@GOT

  Mike@GOT Medlem

  Vill du ha bad åker du till de små stränderna vid Tobago Cays. Då de väldigt små öarna bara består av sand, en kulle och några palmer så bor man lämpligen på hotell på Union Island. Inte särskilt turistigt eller lätt att ta sig till, men du kan sannerligen skryta med att ha åkt till ett ställe där ingen annan har varit (förutom jag, då ;) )
   
 5. perhording

  perhording Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Colombianska ön Providencia är det nog inte allt för många som besökt. Det finns inte särskilt mycket att göra mer än att sola, bada, äta, dyka och utforska ön till fots, vilket kanske passar er? Man flyger litet propellerplan från San Andres, och dit kan man flyga med tex Avianca. Enjoy!

  Providencia Island Advice - Providencia Es Pasion, Colombia
   
  LMH gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×