Senaste nytt

Norwegian presenterar sina nya långdistansuniformer

Najk

Medlem
Tyckte faktiskt det var lite nytänkande och stack ut . Passar Norwegians linje.
Däremot så tycker jag inte det är speciellt smart att ha en uniform som sticker ut, och som jag tror har en förhållandevis ganska kort livslängd, sett till en traditionell.
 

bstark

Medlem
För att vara lite positiv så tycker jag trenchen var snygg, där gör sig rutorna bra. Resten behöver nog inte kommenteras.
 

In_Sweden

Medlem
Moods of Norway altså, mina norska vänner är väldigt nationalistiska och höjer dem till skyarna oftast, aldrig riktigt förstått varför, detta bidrag hjälper inte riktigt...
 

SWEDE

Medlem
Moods of Norway altså, mina norska vänner är väldigt nationalistiska och höjer dem till skyarna oftast, aldrig riktigt förstått varför, detta bidrag hjälper inte riktigt...

Det minner mig om ett norskt citat (alltså inte myntat av yttre fiender) : "Den norska boken om design är lika tunn som den finska om nykterhet."
 
Kommentar från några kompisar som jobbar i DY ARN bas: "Jag är glad att behöver inte själv använda denna clown kavaj som killar ska ha."
 

Sofia

Medlem
Åh jag älskar Moods of Norways ascoola designer! :)

Nästan så att man måste flyga till staterna faktiskt!
 

Flying Finn

Medlem
Den norska boken om design är lika tunn som den finska om nykterhet.

De värsta fyllhundarna jag någonsin har hamnat hantera har dock varit från... javisst, Norge. :) Dock kommer mitt uslaste flygminne med inhemska fyllhundar rätt så hack i häl.

Angående det nyaste inom norskt mode, så är det nog som om man skulle ha träkängår på KL och stetson för cockpit på AA... :p Kan inte precis se det norska i helheten! Och jag som värderar norskt gods och tänkande högt. Strumporna är nog det gräsligaste. Påminner mig om någon nörds Dilbert-strumpor. Total smaklöshet.
 

Leinad

Ny medlem
Nej men det här var väl pinsamt provinsiellt och helt utan kontakt med nutiden, faktiskt så genant att man börjar skratta när man ser damernas för stora hattar, männens strumpor med text på.
Provinsiellt helt enkelt och det är vad Norge är så ur ett norskt perspektiv är det bra men om de vill uppleva sig som snygga utanför Norge så är det nog så fult det bara kan bli. Hahaha
 
Toppen