Senaste nytt

Norwegian presenterar sina nya långdistansuniformer

Jacob

Medlem
Det är Moods of Norway som fått uppdraget att designa Norwegians långdistansuniformer som kommer premiäranvändas den 31 maj på flygningen mellan Stockholm och New York. Uniformerna är utformade för att matcha interiören i Norwegians nya Boeing 787 Dreamliner. Tanken är att uniformerna ska upplevas som eleganta och spännande med klassisk marinblått som grundfärg i kombination med Moods of Norways karakteristiska rutor samt röda och vita detaljer baserade på Norwegians färger.

På strumporna uppmanas dessutom till följande: ”Remember: toothbrush, be on time, buckle up, know your exits, enjoy the flight, have fun”.

- Det är en stor ära att få sätta vår prägel på Norwegians internationella satsning med våra "happy clothes". Genom designen, önskar vi att tillföra något av det karaktäristiska, glada ”Moods of Norway” designen genom detaljer och färger", säger Simen Staalnacke och Peder Borresen, formgivare och grundare av Moods of Norway.

Alla bilder är pressfoton från Norwegian

nknblmmdvdwytygd7zx3.jpg

oaxtrh73wfo1fniij3w2.jpg

qqyh02orewp7rzuwg2qr.jpg
 
Jag tycker att det är kul att de tar ut svängarna lite, det här är väl den raka motsatsen till vad som annars anses vara skandinavisk stil (avskalat, stilrent)...
 

Palazzi

Medlem
Undrar om det inte är det sämsta jag sett... Å andra sidan är det väl inte av den anledningen man reser med Norwegian.
 

jimmy_h

Medlem
Personalen ser väldigt skandinaviska ut för att vara inhyrda från Thailand, eller Irland som de nu arbetar ifrån.
På tal om personal, på min senaste interkontresa hörde jag att det totalt ska vara 7 st i kabinen plus pensionerade piloter på Norwegians långdistanskärror.. det måste vara minikravet på ett 787 plan som tar nästan 300 passagerare.
 

Palazzi

Medlem
Alltså jag kan inte komma över hur billiga skorna ser ut. Är ju egentligen inget allvarligt, men nu har jag hakat upp mig på det. Ska ha det som framtida ursäkt till att inte resa med bolaget:rolleyes:

Och sedan kavajen och västen på första bilden.... Han är ju klädd som Erik Hamrén:p

Även om man i norden och nordamerika inte är så modevetna (alternativt fördömande mot andra) så kan jag tänka mig hur man skulle reagera på detta i t.e.x Italien. Man gör redan narr av Erik Hamrén i den Italienska fotbollsvärlden. Vissa yrken är ju ganska starkt förknippade med en klädkod utomlands, och flygpersonal lär väl vara en?

Kostnaden för kläder kan ju inte vara så ofantlig att man måste spara hundralappar? :confused:
 

vicce

Medlem
Uniformen som kvinnan till höger har på första bilden tycker jag såg helt okej ut. Däremot kavajen på killen... Den var inte snygg.
 

Pushback

Medlem
Men det måste vara ett skämt!

Att på allvar lägga ner energi och komma fram till detta som vinnande koncept?

Men tack Jakob, det bidrog till att lätta upp humöret lite inför kvällen:)
 
Toppen