Senaste nytt

New York i januari eller februari - vad är bäst?

Alx

Medlem
Hur är New York i början på mars?

Alltifrån vinter- till försommarväder. Det kan skifta från 5-25 grader bara mellan ena dagen och den andra beroende på varifrån vindarna kommer... Dock sällan snö eller ens minusgrader... Normalt skulle jag dock gissa att vi brukar ha runt 15 grader i början på mars...
 

Appfly

Medlem
Riktig NYC Sushi och Steakhouse är ofta inte förenat med "hyfsade priser". Om du vill komma undan på billigaste vis så kolla savored.com som är en utomordentlig tjänst för att äta bra men snålt i NYC.

Inser att hyfsade är ett ganska luddigt begrepp :D Behöver dock inte gå på de mest kända, dyraste och mest stjärnbeströdda restaurangerna... Bra och god mat, säg prisspannet 50-100 USD per person
 

agehall

Medlem
Det kan skifta från 5-25 grader bara mellan ena dagen och den andra

Var där 2006 i mars och det var typ -5 när vi kom och sedan var det +20 när vi åkte 6 dagar senare. Det som är jobbigt är att om det är kallt, så är det riktigt kallt. Vi höll på att frysa ihjäl första dagarna innan temperaturen kom över +10.
 

Appfly

Medlem
Har redan bokat hotell, men stort tack för tipset. Ser trevligt ut och 150 USD är ett fynd... kanske ska omboka mitt hotell...:confused:
 
Toppen