Någon som bott på Ritz-Carlton Fort Lauderdale?

Diskussion i 'Övriga hotellkedjor' startad av JacobGBG, 7 Augusti 2012.

 1. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Någon som bott på Ritz-Carlton Fort Lauderdale? Fick en toppen rate via jobbet på $219 som jag var tvungen att slå till på.
   
  1 person likes this.
 2. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Jag funderar på att välja mellan Conrad Miami och någon av Ritz-Carlton där i området för 1-2 nätter. Ritz-Carlton Fort Lauderdale ser skrämmande stor ut med sin massiva byggnad. Hur är dina upplevelser av denna hotell?

  OT: Ja, landet här kanske är om MYCKET mat men NYC är om vilken mat(!). Precis kommen tillbaka ifrån en buharskt glatt-kosher restaurang(om man får kalla det där hålet i väggen så). Lamb chops var vi bara tvungna att dela på 3 då det var knappt någon plats kvar efter soppan. Autentiska uzbekiska brödet kom direkt ur ugnen till bordet.
   
 3. Flygarn

  Flygarn Medlem

  Jag har bot på Ritz Ft. Lauderdale och det är bra, men inte värt det priset som det oftast kostar. Jag skulle köra på Hilton några 100 meter ned på gatan där du kan tjata till dig gratis valley samt frukost och internet ingår om du är HH Gold.
   
 4. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Tack, Flygarn, noterad. Jag har satt $300 som en övre gräns: ett DLX rum hos Hilton Fort Lauderdale Beach Resort verkar kosta just det plus parkering:)mad: vilken påhitt!)
   
 5. Flygarn

  Flygarn Medlem

  Noterade att priserna just nu var ovanligt höga för sommaren 2013. Jag betalade i juni 2012 $209 för ett Deluxe rum som sen blev uppgraderat.
   
 6. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Vardagarna är fortfarande billiga på Hilton, kring $169 men sen höjs allt upp över $300 på fredag den 21/12 och kommer ner först i april 2013.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×