När släpps (billig) business på sas?

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av nollbit, 21 Februari 2018.

 1. nitrid

  nitrid Medlem

  Ort:
  Tjöteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Ljuga? Nej bara sluta att skriva, du har ju inte bidragit med något alls. Varför förstöra den goda stämning som råder här?
  Om du bara ska kritisera folk så kan jag rekommendera Facebook för dig.
   
 2. Nu tar vi det lugnt vänner. Ingenting i denna tråd behöver vara pulshöjande.

  MVH,
  Hans/Senator i rollen som moderator
   
  Fred Flintstone och Carlos gillar detta.
 3. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ja det är verkligen stor skillnad. Har vi sett några siffror på beläggning på denna rutt? Miami är ju mer av en semesterdestination jämfört med de övriga destinationerna i US vilket skulle kunna motivera det lägre priset.
   
 4. Carlos

  Carlos Medlem

  Ort:
  New York
  Har ni varit i Miami? Knappast nån särskilt "premium" känsla man får av staden. :p

  Skämt åsido, jo jag tror att detta borde stämma, gillar inte SAS att ha lägre lockpriser på nya produkter och rutter också? Apropå det, är det nån som har koll på vilka priser och beläggning det var till AUS nu under SXSW? Hann bara kolla in en flight och den verkade smetfull till min stora förvåning? Antar att Consultants gonna Consult liksom...
   
 5. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
 6. Nu blev jag genuint nyfiken :)
  1. Hur definierar du en stad med "premiumkänsla"?
  2. Vad skulle den "premiumkänslan" med staden ha att göra med priser och flygplan?
  En kommentar till min egen fråga: tittar vi på andra flygbolag som British Airways, Lufthansa, och Swiss så flyger dessa bolag ofta med senaste och bästa dom har: A380 (British Airways/Lufthansa) och B77W (LX) och Business samt First är ofta fulla i min erfarenhet
  3. Jag skulle nog inte blanda in de 2x ARN-AUS-ARN i denna diskussionen då de var delvis chartrade flighter som andra sålde platser till

  Jag vet att du skämtar lite, men kombinationen av destination/flygplanstyp/priser är en intressant fråga så jag undrar på vad det är med Miami som du känner att skulle tillsäga "low price, low margin"? Miamirutten är rätt gammal, så man skulle kunna använda ditt argument om Boston också, men titta på det priset:
  Z1SEBIZ SK Z Round-Trip 20879(SEK) B

  MVH,
  En nyfiken medelålders man i Vasastan :)
   
  Mattias Holmén, Elias och MrDollar gillar detta.
 7. nitrid

  nitrid Medlem

  Ort:
  Tjöteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kom precis hem från Miami för några dagar sedan och måste säga att jag var positivt överraskad. Downtown var snyggt och rent med en massa ståtliga Art deco byggnader, dessutom betydligt större än jag föreställt mig. För mig personligen var det mer premium än Los Angeles.
  :)
   
  Carlos gillar detta.
 8. Golfkillen

  Golfkillen Medlem

  Jag har kanske inte rört mig i hela downtown, men det jag har sett så är det ju mycket höghus, finns en del historiska byggnader men majoriteten är ju glas och stål. En del av det är också ganska sunkigt med en hel del uteliggare (framförallt på andra sidan spåret samt över bron från Brickell sett).

  Däremot så är ju South Beach fullt av vackra byggnader och är ju också väldigt turistanpassat, dvs upplevs som rent och fint.
   
 9. Carlos

  Carlos Medlem

  Ort:
  New York
  Hej Medelålders man! Jaha, jag trodde mig se någon post om öppnandet av en Miamirutt för mindre än ett år sedan. Kan dock ha sett fel eller bara varit från Stockholm. Ja detta var skämtsamt menat, men ni vet hur dem säger, ingen rök utan eld. Här kommer en högst subjektiv och lite överdriven förklaring (för effekt).

  Miami känns... sunkigt, plastigt (på fler sätt än det uppenbara) och smaklöst. Behållningen ligger i vädret och de få husen som renoverats och inte ersatts av nybyggda hotell i glas och stål och mycket blåa och lila lampor lite hej svejs. Sen ska vi inte glömma att Miami ligger i Florida, fråga en amerikan om Florida så förstår ni vad jag menar. (eller testa att googla "Florida Man").

  En amerikansk vän till mig (jag bor i USA) beskrev Miami som "Ett Las Vegas utan självdistans," för mig är det en helt perfekt beskrivning.

  Angående priset har jag ingen aning, vet bara att det är dyrare att flyga inrikes till från NYC till DC än till Detroit.
   
 10. Carlos

  Carlos Medlem

  Ort:
  New York
  Är det nån som har koll på vad det är för förköpskrav för att få dessa kampanjpriser? Verkar som att tex påsk i nuläget ligger runt 18K enkel väg, och sen detta kanske är en dum fråga, men detta gäller alltså enbart om resan börjar i Sverige?
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×