Senaste nytt

Lufthansa Premium mellan Frankfurt och Addis

Samosaguas

Medlem
Visst skall fötterna vara på golvet och ingen annanstans. Om en passagerare väljer att gå barfota i kabinen eller med skor på så spelar det inte mig någon roll annat än att jag tycker man är lite "sunkig" och omedveten om hur ohygieniskt det är om man går barfota, det är inte vatten på golvet i toaletterna om ni förstår vad jag menar :D I slutändan är sulorna på ett par skor eller dennes fotsulor precis like smustiga. Så sålänge han håller sina skor/fötter på golvet är allt väl, med mig i alla fall.




Nu skojar du va? :) Skämtet är ju precis tvärtom, vem har på sig flip flops/sandaler MED strumpor? Det är ju det om något som ser komiskt ut.

Nåja. ska inte kapa din tråd här med vett och etikett, men ville bara klargöra om du var seriös eller inte med din passenger shaming med tanke på emojin du använde. Tack i alla fall för en bra recension.
Haha ja flip-flops MED strumpor hade varit komiskt.
 

squeezen

Medlem
Det var mer skämtsamt skrivet och den enda ”synden” han gjorde sig skyldig till var att ha flip-flops utan strumpor. Kanske gammaldags men tycker man kan ta på sig ordentliga skor när man ska på resa. Särskilt varmt var det inte i Addis ;)
Haha, det jag såg (japp glasögonen på), var ett per cognacsbrun-beige skor med svar sula.
Galet vad man kan tyda bilder olika.

Oavsett, tack för rapporten!
 
Toppen