Lufthansa lanserar FlightGreetings

Diskussion i 'Lufthansa Group, Miles & More' startad av Jacob, 24 April 2012.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  En lite udda men skoj tjänst. Så här står det i pressreleasen som precis kom ut:

  Lufthansas nya tjänst FlightGreetings sätter guldkant på din tid i luften. Dina nära och kära kan bland annat skicka videohälsningar, restips, allmänt skvaller eller Spotifylistor till dig – som du får tillgång till först när planet lyfter.

  I takt med att allt fler flygbolag erbjuder internet ombord blir möjligheterna till förströelse allt fler, och den nylanserade sajten FlightGreetings är ytterligare ett steg i rätt riktning. Den gör det helt enkelt roligare att flyga!

  Via FlightGreetings kan du låta dina vänner roa dig på valfritt sätt. Familjen hemma kan spela in en videohälsning till mamma som ska på affärsresa. En polare kan lista de hetaste klubbarna i Berlin. Mormor och morfar kan skicka med en lyckoönskning och flickvännen en Spotify-lista som påminner dig om henne. Ett dygn innan du sedan ska åka iväg kan du se hur många hälsningar som väntar dig. När planet väl lyfter kan du med hjälp av flygbolagets internetservice låsa upp dina hälsningar på din personliga sida på FlightGreetings.

  FlightGreetings är väldigt enkelt att använda och ett utmärkt sätt att nå igenom det konstanta Facebook-bruset med dina reseplaner. Via Flight-greetings.com ansluter du ditt Facebookkonto till din planerade flygresa. Därefter publiceras dina reseplaner på din Facebookvägg eller Twitter i form av en statusuppdatering, så att alla dina vänner får reda på att du snart åker iväg. Via statusuppdateringen kan dina vänner sedan följa en länk till din personliga FlightGreetings-sida.

  Dessutom kan tidsskillnader göra det svårt att hålla kontakt med dina vänner i realtid under din flygning, men med FlightGreetings kan dina kompisar kommunicera med dig ändå.

  [video=youtube;Da6zxow3G6A]http://www.youtube.com/watch?v=Da6zxow3G6A[/video]
   
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Fick ett mail om detta idag från Lufthansa, det står att man får 20% rabatt på nästa resa med Lufthansa om man skickar en hälsning till en vän med FlightGreetings.
   
  2 personer gillar detta.
 3. segra

  segra Medlem

  Ort:
  Skåne
  Land:
  Sverige Sverige
  Då får man se om det fungerar. Har precis loggat in & reggat en flight!
   
 4. Undrar om det även skulle gälla på deras businesserbjudande som ligger ute....:p Då blir det ju nästan gratis!:rolleyes:
   
  1 person likes this.
 5. Rustscheff

  Rustscheff Medlem

  Ort:
  Marieholmsbruk
  Land:
  Sverige Sverige
  Men hur får man 20% då? jag har registrerat mig och fått ett meddelande från en kompis via facebook men ingen länk om 20%
   
 6. Jacob

  Jacob Medlem

  Det som står i mailet är följande

  Have a friend going on a trip? Earn 20% discount on your next Lufthansa flight! Simply give a greeting to you traveling friend.

  Inget mer...
   
 7. Rustscheff

  Rustscheff Medlem

  Ort:
  Marieholmsbruk
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vet. Försökte logga in på Lufthansa Skyweb förra veckan. No connection. Skit! Har även mailat Lufthansa o frågat men inget svar. 20% på A-klassblijett är 1000 euro...
   
 8. bL0m

  bL0m Medlem

  Jag har testat detta nu och du får en rabattkod som du kan använda i samband med att du skriver en hälsning.
   
 9. Rustscheff

  Rustscheff Medlem

  Ort:
  Marieholmsbruk
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag fick ingen, men för 3 dagar sedan RINGER en Lufthansa-representant och ber så HEMSKT mkt om ursäkt och ger mig både kodord och länk!
  Fantastiskt bra bemötande från Lufthansa måste jag säga!
   
 10. bL0m

  bL0m Medlem

  Det var bra att de återkopplade! :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×