Senaste nytt

Lounger värda att stanna extra tid i (Priority Pass)

Det som är extra bra med loungen (Plaza Premium Lounge, terminal 2 arrivals, London Heathrow) är att den ligger landside och därför spelar det ingen roll vilken terminal man ankommer till eller åker ifrån, det gäller bara att man ser till att ha tillräckligt med tid för eventuell passkontroll, säkerhetskontroll, tunnelvandrande, expresstågåkande, etc. På London Heathrow får man ju som bekant inte lov att springa runt i olika terminaler om man inte har boarding pass till just den terminalen (till skillnad från t ex Los Angeles LAX, där det är fritt fram att springa runt i hela flygplatsen så mycket man vill).
 

Gus

Medlem
IMG-20171119-WA0005.jpg Här kommer bilden från Strata Loungen. Jag besökte loungen på vägen tillbaka också, och då var loungen fortfarande lika bra. Vi ska till Auckland om en vecka igen men då provar vi Air New Zealands lounge (flyger air china business), jag har hört rykten om att de ska servera kiwi Margarita :).
 

taxvalp

Medlem
Finns flera exempel på ”lounger” som i själva verket är vanliga krogar där man får en summa att handla för. På PDX (Portland) finns flera sådana som även säljer kaffebönor, viner på flaska och annat. De 28 dollar man får att spendera för räcker till både mat, dryck och souvenir!
 
Toppen