Lounger i Boston resp San Francisco - American Airlines/British Airways

Diskussion i 'Lounger' startad av hoss, 17 September 2012.

 1. hoss

  hoss Medlem

  Ort:
  Kopparberg
  Land:
  Sverige Sverige
  Flyger inrikes First Class med American Airlines från Boston samt British Airways CW från San Francisco. Hur är deras lounger? Är det värt att checka in tidigt bara för att mysa lite extra? Gillar när det finns lite mat och god dryck (dvs alkohol).
   
 2. Knucket

  Knucket Medlem

  Ort:
  OER
  Land:
  Sverige Sverige
  Finns en Admiral Lounge för inrikes i BOS. Inget speciellt, och inte värt någon extra tid.
   
 3. kristerj

  kristerj Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  BAs lounge i SFO har haft väldigt trevlig personal när jag varit där, de gick runt och bjöd på tilltugg och var allmänt tillmötesgående. Sedan är det ju boarding direkt ner till planet, så du slipper trängas eller vänta i onödan.

  Nedan några bilder:
  SFO (57 av 60).jpg
  SFO (58 av 60).jpg
  SFO (59 av 60).jpg
   
  1 person likes this.
 4. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  AF:s lounge i SFO är trevlig, men inte så stor. Men det blir snabbt ganska många personer som dyker upp innan den dagliga flygningen. Tips: var ute i god tid och paxa en bra plats!

  Tidigare gick det att komma in i en anan lounge (Nortwest tror jag) på Priority Pass, men det har upphört sedan en tid (drygt ett år) tillbaka.

  PP ger tillträde access till United Club loungen i den andra halvan av den internationella terminalen. Dock, när jag var där för ett par år sedan fick jag betala för drickat i baren.

  Lounge i Boston? Hoppeligen blir det tillfälle att prova det i mars 2013. Ser att PP har tillträde till United Club och Air France (!) på Logan. Men, kommer nog ha tillträde till AF:s lounge genom biljetten, om jag får som jag vill ...
   
 5. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  PP / United Club, kan någon bekräfta att man betalar i baren fortfarande?
  För PP hemsida, listar bara Alcohol tillgängligt med bar icon ej om det betalas...
   
 6. I United Club finns det "vanligt" och "premium." T.ex. vanligt är ett glas husets vita som är gratis. Sedan kan det finnas någon premium vin som kostar. Detta koncept införde Continental då CO var ensam rätt länge att erbjuda gratis alkohol inom USA.
   
 7. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Kommer vara i transit på SFO i lite drygt 3 timmar, kommer in med LX C och åker vidare med United "First" domestic från terminal 1, jag har PriorityPass, är det någon som har ett bra tips på vart man kommer kunna ta sig in?
  Är det PP/Alaska Airlines som gäller eller hur kommer man in i någon United Lounge som är trevligare? Och isf. vart ska man ta vägen efter immigration och customs?
   
 8. Eftersom du är i transit på en internationell resa i affärsklass samma dag har du access till United Club. Om jag minns rätt är Alaska i T1 medan UA Inrikes är T3 och det blir ny process med säkerhet om du sedan skall ta dig till T3 från T1. UA Club Inrikes SFO är helt ok, men inget märkvärdigt..
   
 9. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack Senator, jag var osäker på om jag kom in på United Club då jag åker vidare domestic (SFO-SAN).
  Nu har jag ju lite mer möjligheter :D
   
 10. hoss

  hoss Medlem

  Ort:
  Kopparberg
  Land:
  Sverige Sverige
  Är nu hemma igen och kan meddela att Admirals Lounge i Boston var riktigt trevlig. Det fanns ett basutbud av öl, vin och sprit som var gratis, vill man ha lite finare sorter får man betala. Mat fanns att köpa, det enda som var gratis var snacks .British Airways-Loungen på SFO var också trevlig, med direkt ombordstigning. Det fanns soppa och flera sorters smörgåssnittar samt lite grönsaker och oliver etc. Duschar fanns på bägge ställena.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×