Linköpings flygplats får egen flygplatslounge

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Jacob, 29 November 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Gate vid Linköping City Airport

  Det hör verkligen inte till vanligheterna att det öppnas nya flygplatslounger i Sverige och i synnerhet inte när man kommer utanför storstadsregionerna, men i januari 2014 är det dags och denna gång på Linköpings flygplats. Det är SAS nya linje mellan Linköping och Köpenhamn i kombination med den existerande och mycket framgångsrika KLM-linjen till Amsterdam…
   

  Se hela inlägget

 2. Alf

  Alf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Bra gjort Linköping, jag kommer definitivt att ändra mitt resmönster och flyga med SAS från LPI i de fall tiderna passar. Tyvärr är två dubbelturer per dag alldeles för dåligt för en bra flexibilitet men jag tror det kommer att utökas ganska snart. Vi som idag använder NRK kommer nog till stor del att välja LPI för att få SAS eller *A bolag hela resan, det är en stor fördel. Priserna från LPI ser också betydligt bättre ut så jag tror valet blir lätt.
   
 3. perhall

  perhall Medlem

  Varför ha en lounge på en destination som till 99% är slutdestination och där det aldrig är några signifikanta trafikköer? Men kanske det blev billigt och ger lojalitet. Har dock svårt att förstå vitsen. Lite som att ha en lounge vid JVGSTN i Tranås.
  Per
   
 4. Air France/KLM

  Air France/KLM Företagsrepresentant

  Ort:
  Älvsjö
  ..Och passar inte tiderna med SAS är du ALF välkommen ombord på KLM, vi är ju inte helt nya på Linköping längre. Då kan man åka Sky Team hela vägen, vart man nu ska, vilket också en möjlighet att komma ut i världen. Två turer per dag under vintern och tre under sommaren... Trevlig tisdag hälsar Karin Forss
   
  Smuffe gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×