JW Marriott Bangkok

Diskussion i 'Marriott International & Rewards' startad av Johanna, 20 December 2018.

Tags:
 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Någon som bott på det här hotellet? Det får bra review på Tripadvisor men få skriver om poolområdet. Gissar att det är för att det mest är ett affärshotell. Vet någon om det är bra soltillgång? Är det ett trevligt läge?
   
 2. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Har bott där en eller två nätter för några år sedan. Har inga tydliga minnen av poolområdet mer än att det ser ok ut på bilderna. Mitt på dagen lär det nog finnas sol där med tanke på att solen står rätt högt på himlen, men det är rätt höga byggnader runt omkring, så på sen eftermiddag är det nog inte så mycket sol. Om läget är trevligt? Beror lite på vad man gillar. Hotellet ligger mellan två BTS-stationer. Rör man sig mot Sukhumvit och BTS-Nana hållet så är det ett ganska brokigt utbud, rör man sig mot BTS-Ploenchit är det mest en massa trafik och en massa matstånd. Men åker man till nästa station, Chit Lom så finns det en hel del shopping. Jag har betat av alla Marriott och SPG hotell i Bangkok och när det gäller dom kedjorna så är Royal Orchid min favorit. Nu är jag ingen pool-fanatiker, men där finns det en trevlig garden pool och hotellet ligger precis vid floden och alla rum har flodutsikt. Vill man ha en trevlig lounge så är nog det nyöppnade Marriott Suravongse min favorit.
   
  Gus gillar detta.
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Tack, det hotellet har inga rum kvar mina datum. Väljer just nu mellan detta JW och ett ok men enklare och ngt billigare 4,5 stjärnigt hotell med en pool med sol hela dagen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×