Izettle tar nu Diners Club&Amex

Diskussion i 'Kreditkort' startad av HerrOlsson, 23 December 2011.

 1. Vackert skrivet! kunde inte komponerat det bättre själv! Apple är en religion. Vi har hemma 2 iphones, 1 ipod shuffle, en 1pod touch, mac mini, apple tv, Mac air och macbook pro.
   
  1 person likes this.
 2. Haha, hur många har Apple indoktrinerat här på sidan;) Jag som marknadsförare är verkligen fascinerad över att Apple lyckas få folk att inte bara vara nöjda med produkten, men även skriva poesi om den!:p Måste verkligen vara historiens mest lyckade "branding" (näst efter de stora religionerna...)

  Jag har länge kört apple på datorfronten (7-8år), men har bytt Iphone mot Android.... Jag upptäckte att den inte erbjöd mig något speciellt mervärde gentemot en androidlur för 1/5 av priset (för mina behov). Hade även en Apple Tv, men inte särskilt nöjd med den heller.

  Är mycket nöjd med mina datorer, men ännu har Apple inte lyckats få mig imponerad av det övriga sortimentet (vi får väl se hur länge det håller:p).
   
 3. Jämför gärna med en HTC X One som jag förstår att du aldrig provat :) E` de inte lite 3310 över iPhone ändå??Liten tung och tjock...
   
  2 personer gillar detta.
 4. tarzan

  tarzan Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Efter att själv ha dragit mitt American Express några gånger med min iZettle, så hörde säkerhetsavdelningen på iZettle av sig till mig och meddelade att det inte är tillåtet att använda sina egna kort.

   
 5. seat56f

  seat56f Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag ser framför mig hur det uppstår en kontaktannonsliknande förmedling på BC.se där man träffas och debiterar varandras kort. Eventuellt i cirklar med 3 inblandade för att inte pengar skall skickas mellan samma parter...

   
  2 personer gillar detta.
 6. TheNavigator

  TheNavigator Medlem

  Varför vill man dra sitt egna kort!? Är det inte bättre att använda i samband med betalning / betala för någon annans köp och på det stättet slippa avgifterna, eller missar jag något!?
   
 7. seat56f

  seat56f Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Så länge du har köp du kan göra på annans räkning, eller egna köp du ändå skulle gjort, är det såklart bättre än hittepå-debiteringar.

  Syftet att debitera sitt eget kort är ju att öka på spenderingen och få ut poäng utan att för den skulle faktiskt göra ett köp - pengarna får du ju tillbaka (minus avgifter, då).
   
 8. Danni Efraim

  Danni Efraim Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Men det kan väl knappast vara värt det med tanke på avgifterna? Annat än om man bara saknar lite poäng för att nå upp till någon speciell gräns, t.ex. för att få en voucher, kanske.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×