Invigning av Emirates nya flyglinje Stockholm Arlanda-Dubai

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Jacob, 5 September 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Invigning Emirates nya linje Stockholm Arlanda-Dubai

  Det är tre år sedan det Dubai-baserade flygbolaget Emirates tog steget in på den skandinaviska marknaden med en linje till Köpenhamn, idag var det dags att lägga ännu en skandinavisk huvudstad till linjekartan. På Arlanda invigdes den nya linjen med pompa och ståt med deltagande av bland annat Sveriges handelsminister och Förenade Arabemiratens ambassadör i…
   

  Se hela inlägget

 2. Kul att se Hubert Frach i Stockholm igen. Intressant att det blev Boeing 777-200LR istället för 300ER - tyder på att biljettförsäljningen kanske inte blev exakt vad dom hoppats på.

  Ska bli kul att testa Emirates framöver!
   
 3. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Roligt att fler bolag väljer att trafikera Sverige. Hoppas jag får chans prova Emirates igen för att förhoppningsvis vända den halvt misslyckade upplevelsen förra gången (test kommer när den funktionen är igångsatt).
   
 4. Jacob

  Jacob Medlem

  Det ser vi fram emot. Vi kommer dra igång möjligheten att skriva flygrecensioner inom kort, bara sista finjusteringarna kvar.
   
 5. Teddulin

  Teddulin Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ser fram emot att få åka med denna flight den 9/10. Även då är det en 777-200LR som gäller. Har plats 9A-9B reserverat och hoppas att vi blir nöjda. Hoppas lite lite lite på en uppgradering till F tack vare bröloppsresa men det återstår att se. Kul med en nytt fräscht flygbolag till Arlanda hur som helst.
   
 6. Mattias Edstrom

  Mattias Edstrom Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Riktigt positivt att ARN växer med nya flyglinjer...nyss var det Noregian som tillkännagav direktlinjer till Oakland och L.A och vi kommer även ha möjlighet att flyga direkt till Fort Lauderdale. Linjen med Emirates kommer bli intressant tror jag. Som redan nämnts sker den i codeshare med Qantas...någon som vet om man kommer kunna tjäna Qantas FF poäng på sträckan till Dubai med Emirates?
   
 7. mankan69

  mankan69 Medlem

  Ort:
  Eskilstuna
  Land:
  Sverige Sverige
  Ska testa den nya linjen imorgon EK 158. Intressant att åka med Emirates, har hört mycket gott om bolaget men aldrig testat det. Undrar om de möjligen kan tänka sig att uppgradera mig och hustrun om jag visar Pandionkortet.... chans = 0.01% antar jag :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×