Intercontinental Hong Kong

Diskussion i 'InterContinental Hotels & Rewards' startad av Ricci, 25 Mars 2016.

 1. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Tackar! Jag valde faktiskt IC HK till slut. Jag kollade på Flyer Talk där scubaccr hade sammanställt en riktigt bra post med alla plus o minus för RA på båda. ICHK ger club och svit till RA även på reward, så det fick bli det helt enkelt. :) Most bang for the buck (or points).
   
  FF#1 och Ricci gillar detta.
 2. FF#1

  FF#1 Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Det låter toppen, det är trist att de ska snika på förmånerna vid award, det är ju ändå ass-in-bed hos dem som har tjänat in de mesta av poängen.
   
 3. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Samtidigt är de ju väldans generösa med poäng. Jag har rest lite mindre i år hittills än vanligt och har ändå dragit in nästan 200k redan. Men visst, man kan ju tycka att ens förmåner skulle gälla även på reward.
   
  Kris, Ricci och Cristoffer Cedergren gillar detta.
 4. FF#1

  FF#1 Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Japp, de ger oftast bra utdelning. Men jag drar mig lite för att använda poäng privat på IC med familjen då är då det verkligen betyder något med uppgraderingar mm.
   
 5. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag brukar kontakta hotellet innan och säga till jag kommer med familjen etc. Hittills har det funkat rätt bra. Just i detta fallet så ska jag bara till Hong Kong och käka middag med lite folk härifrån, så jag behöver bara nånstans att sova egentligen. Tror inte jag är i Hong Kong ens i 24hr totalt. :)
   
  FF#1 gillar detta.
 6. Kimmen00

  Kimmen00 Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tyckte IC G-S var suveränt. Mkt bra lounge där hela familjen åt frullen och kvällssnacks.. Free Flow skumpa var bra innan man skulle ut på kvällen!
  Dessutom bra pool som nästan var tom. Ungarna hängde där på eftermiddagarna. Mkt bra service. Fick rummet direkt på morgonen (typ 0900) och fick käka frulle i loungen vid ankomst.
   
  johhenrik gillar detta.
 7. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  När var detta? Som jag har förstått det så har det skett förändringar på IC GS. Iaf i hur de möter RAs osv.
   
 8. Kris

  Kris Medlem

  Ort:
  Köpenhamn
  Land:
  Danmark Danmark
  Agree, vore sweet om det kunde garanteras att man får förmånerna på reward stays också. Var tvungen att kolla mitt eget konto när jag läste detta. Ca 300k poäng på cirka 30 nätter (inkl. kampanjer). Så i snitt 10k per natt. Tillämpat på point breaks blir det bo en natt, få två gratis ☺.
   
 9. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Damn, det är en bra utdelning! Jag tror inte jag varit i närheten av det. Själv har jag gjort 40 nätter i år, men jag har inte lyckats med någon Accelerate i år, så där har jag missat en hel del poäng. Jag brukar klara dem, men de har bara blivit svårare och svårare för varje gång för mig, så nu orkar jag inte bry mig längre. :) Vi får se om de sänks lite nu när man missat flera i följd.
   
 10. Kris

  Kris Medlem

  Ort:
  Köpenhamn
  Land:
  Danmark Danmark
  Yes, inte alls dåligt. Bara att bunkra. Skall tillägga att jag varit ganska nitisk och påpekat brister under/efter stays och fått lite poängslattar vart eftersom även från det.

  Off topic: Mitt "rekord" (dock inte inräknat i år, då det var förra sommaren) är när IC Toronto försökte blåsa mig på ett, i sammanhanget, ansenligt belopp vi utcheckning. Upptäckte det av en slump då jag faktiskt lusläste fakturan. Som jag minns det blev det kompensation på någon stans mellan 50-100k poäng (och ny faktura innan avfärd såklart).
   
  jumbooze och johhenrik gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×