Senaste nytt

Inställt/försenat flyg på SAS longhaul tråd

danielhog

Medlem
RKP lär gå mellan ARN och EWR ett tag framöver antar jag. Och vad den linjen slingas med då.

SK910 har just lyckats avsluta boarding, så den kommer också bli försenad en del. Finns stor chans att vi missar anslutningen i CPH imorgon.
Kollade planerade flygtiderna lite snabbt och om jag förstår rätt så är ni ca 1h sena just nu, utan att ha lyft. Och om allt går som förväntat i CPH med mellanlandning och anslutning så blir ni 3h sena? Trist, kan ju nästan hoppas på missad anslutning i CPH och en extra timmes väntan, synd med status så ni blir prioriterade...
 

danielhog

Medlem
50F3DA49-7146-4446-B051-DB4300D17477.png
Nu så.. :)
 

agehall

Medlem
Det tog sin tid och jädrars vad varmt det var i kabinen. Det är över 30C på marken och AC räckte inte till så man tvingades öppna alla dörrar för att få korsdrag.

På plussidan får man dock räkna att vi har dubbel besättning inatt, så service lär det inte bli ont om.
 

SweCow

Medlem
OK, tråkigt i så fall. Sånt som SAS absolut inte kan påverka och man får väl sätta det på kontot för "otur". Lär väl bli risk för RKP då framöver, kan ju hoppas jag får den till LAX om det blir långvarigt :)

Som det ser ut just nu är både 939 och 903 försenade 2h från ARN idag, LN-RKT vänder tillbaka till LAX och 903 flygs av RKU som är på ingång från ORD, och eftersom att det inte är någon avgång till HKG idag(eller imorgon), tar LN-RKR flygningen till ORD, så SAS klarar sig med 3 plan idag, och imorgon.
 

AABack2ARN

Medlem
Det var meningen (enligt fr24) att LN-RKM skulle genomfört SK904 (ankom som SK907) och att LN-RKS skulle genomfört SK908 (ankom som SK903). Men i sista minut valde uppenbarligen SAS att prioritera att få iväg planet till Oslo så det blev SK904 som fick stryka på foten och SK908 kom iväg i tid. SK910 försenades en dryg timme och har just nu landat på Kastrup cirka 45 minuter sen. Så det blir nog lite stressigt för en del passagerare med anslutningar.
 

mha321

Medlem
935 försenat med en halvtimme väntandes på sent inkommande flyg från Stockholm. Meh, då hade man ju kunnat ta senare avgången därifrån....
 

NotRyan

Medlem
Om danskj-vlarna kan fixa sin passkontroll så hade det inte varit minsta problem. Nu kom vi bara lagom till boarding av SK1418.
Jaja, där finns det ju potential i alla fall i motsats till Arlanda där det inte lär hända något. - Hej Polisens gränskontroll. Det är 2000-talet nu "host* Automatiska gränskontroller *host*
 
Toppen